z tego co wiem to dziewczyny już jadą sobie pociągiem. a wczoraj odkryłyśmy w Warszawie mały kawałek Krakowa ;]
omamo aleście se pogadali jak mnie nie było!

i grałyśmy w skrable i w memo i w chińczyka nawet!
fajnie było bardzo, wydałyśmy straszliwe ilości piniądzów, ale sabinki na targach nie spotkałyśmy c(:
a w ogóle to pono w krk jest od wczoraj jakaś impreza couchsurferów i całe miast jest jedną wielką bibą - co słychać z każdej strony, czuć w tramwajach (takiej ilości ludzi pijących wódkę z gwinta jeszcze nie widziałam) i chyba ciężko będzie spać
Sabinka siedziala w pracy. Nie to zeby daleko. Nie zeby przez ulice od targow. No nic, bedom jeszcze okazje.
Avadakedaver
31.05.2009 14:41
harolcia
01.06.2009 14:22
normalnie LOTR
PrZeMeK Z.
04.06.2009 21:14
Teoria literatury jest TRUDNA. Zwłaszcza w dziele "Narratologia". Chciałem być fajny i porządnie podeprzeć się w pisaniu pracy teorią,to dostałem Barthesem między oczy
ale za to jak już skumasz, to jesteś jumak! (nowe ulubione słowo przywiezione z dzikiego zachodu)
Avadakedaver
06.06.2009 21:49
jooo
właśnie w szansie na sukces usłyszłem że koleś przyjechał z kwidzyna i jak go zobaczyłem to się aż zerwałem na nogi i wystraszyłem brata, jo. Albowiem zobaczyłem Childa. Oczywiście po chwili już widziałem, że to nie on ale no podobny trochę no.
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 04.06.2009 21:14)
Teoria literatury jest TRUDNA. Zwłaszcza w dziele "Narratologia". Chciałem być fajny i porządnie podeprzeć się w pisaniu pracy teorią,to dostałem Barthesem między oczy ;)
O, Barthesa sobie czytam teraz ;) I fakt, teoria literatury jest trudna, 3 razy podchodziłam do tego paskudztwa.
QUOTE(Avadakedaver @ 06.06.2009 21:49)
jooo
właśnie w szansie na sukces usłyszłem że koleś przyjechał z kwidzyna i jak go zobaczyłem to się aż zerwałem na nogi i wystraszyłem brata, jo. Albowiem zobaczyłem Childa. Oczywiście po chwili już widziałem, że to nie on ale no podobny trochę no.
Myra? oO
Miętówka
15.06.2009 21:05
Mam jakąś strasznie-ogromnie-wielką pracę na teorię muzyki zrobić przez wakacje.
I akurat książki, której szukam nie ma w bibliotekach w całym województwie (tak, zachpom. to zuo, ale nie ja sobie miejsce zamieszkania wybieram). Chyba, że pochowane po jakiś wsiowych biblioteczkach.
Przyjdzie mi załatwiać książkę z Poznania, bo mi jest cholerstwo potrzebne w papierowej wersji, a takowa jest najbliżej właśnie tam.
Jak pozostałe cztery potrzebne tytuly też będą tak... niedostępne to chrzanię tę pracę (tak, wytrwałość nigdy nie była moją cechą

). Jeszcze se teraz mogę, co mi tam.
Muszę zamknąć okno bo mi kot wyskoczy.
harolcia
15.06.2009 21:17
Co masz do zachpom-u? <groźna>
chciałam powiedzieć, że siedzenie przez 4h na zebraniu uczelnianej rady samorządu studentów w nieklimatyzowanej sali pełnej ludzi w pogodzie bliskiej burzy starając się dociec, skąd się wzięły te a nie inne głoski w wyrazach z psałterza floriańskiego to zuo. i nie polecam.
to na pewno strategia jest zeby wymeczona tluszcza z prawem glosu glosowala po prostu tak, tak, tak, tylko juz stad wyjdzmy.
Miętówka
16.06.2009 15:55
Sam Koszalin jest spoko

.
OMG, ale mnie tu dawno nie było. : O
Zupełnie zapomniałam o istnieniu tego forum.
Wstyd przed Rychem.
harolcia
16.06.2009 21:06
Miętówka, no ja myślę

kObra, gdzieś Ty była, jak Cię nie było?
QUOTE(kObra. @ 16.06.2009 17:52)
Zupełnie zapomniałam o istnieniu tego forum.
Znaczy, że jeszcze nie jestes gotowa.
harolcia, praca, studia, rodzina, przygotowania do ślubu, etc., etc.
Masakra.
Hazel, gotowa na co? W bycie wtajemniczoną? ;]
Avadakedaver
18.06.2009 13:30
ktoś jeszcze siedzi w pracy? : D
Avadakedaver
18.06.2009 13:45
o, własnie dzwoniłem do Muzeum Auschwitz-Birkenau w oświęcimiu
I co? Próbowałeś sprzedać im AutoCada?
Avadakedaver
18.06.2009 17:35
nie sprzedać tylko WYSŁAĆ OFERTĘ PROMOCYJNĄ AKTUALIZACJI OPROGRAMOWANIA.
ty się nie śmiej, dzwoniłem do Polomarketu, powiedzieli że mają wersję z któregoś tam roku i chętnie aktualizują.
PrZeMeK Z.
18.06.2009 18:15
[panic mode] Nie zdam tej staropolki. [/panic mode]
zdasz zdasz, wejdź po kimś, kto będzie całkiem nieprzygotowany, to wtedy wypadniesz na tym tle jak Ina na tle nauczycielskiej i dostaniesz piątkę z propozycją doktoratu :P
also, ARGH, prawie pobiłam Mateusza w biotronica :< trzech kliknięć mi brakło!
ej, ja nie mogę przejść 5 levelu aaaaaaaaa
PrZeMeK Z.
20.06.2009 20:54
Ludzie, czytajcie "Sandmana".
Tak się powinno opowiadać historie.
Avadakedaver
20.06.2009 22:32
czym jest biotronic? kim jest sandman?
PrZeMeK Z.
20.06.2009 22:38
Biotronic jest grą na Facebooku, Sandman jest wybitnym komiksem. Also, Google.
lol, avada, przemon nie ma konta na fejsbuku i wie, a ty co? mam cie w znajomych przeca nawet
also, SANDMAN, bitches!
My name is Paweł and I approve of this post.
Avadakedaver
21.06.2009 00:10
facebook? aaa faktycznie. wchodzę tam raz miesiąc.
Avadakedaver
22.06.2009 11:32
telefony nam przestały działać w pracy. YEAH!!!
PrZeMeK Z.
22.06.2009 15:35
Lubię zapalać gaz zapałką. Zapalarka (I'm the firestarter!) nie ma tego czegoś. Ogień is FUN!
Miętówka
22.06.2009 22:15
O tak, ta definicja mi odpowiada.
PrZeMeK Z.
23.06.2009 16:16
Głuchy na prawe ucho współlokator pożyczył ode mnie słuchawki, w których działa tylko prawa.
A to są słuchawki tego typu:

Isn't that epic?
Avadakedaver
23.06.2009 17:50
ty masz przejebane z tymi współlokatorami xDD jeden z ukrainy, drugi głuchy na prawe ucho.
PrZeMeK Z.
23.06.2009 18:04
Nie, to ten sam. Ten drugi jest z Białorusi.
Avadakedaver
23.06.2009 18:10
tym bardziej xD
Avadakedaver
24.06.2009 19:52
CODE
dzień dobry, moje nazwisko dukarski iwo, dzwonie w mimieniu firmy autodesk, czy moge rozmawiac z osoba odpowiedzialna za oprogramowanie?
sekundka, łączę
halo?
dzień dobry, moje nazwisko dukarski iwo, dzwonie w mimieniu firmy autodesk, chcialbym przekazac pani informacje dotyczace oferty aktualizacji oprogramowania autocad, czy moge zajac pani chwile?
-wie pan co... sekunda, bo to telefon kolegi a ja tu przypadkiem odebrałam... MACIEJ!!!!
halo?
dzień dobry, moje nazwisko dukarski iwo, dzwonie w mimieniu firmy autodesk, chcialbym przekazac panu informacje dotyczace oferty aktualizacji oprogramowania autocad, czy moge zajac panu chwile?
-to nie do mnie prosze pana, proszę zadzwonić na końcówkę 112 do działu it.
(.....12)
-halo?
-dzień dobry, moje nazwisko dukarski iwo, dzwonie w mimieniu firmy autodesk, chcialbym przekazac pani informacje dotyczace oferty aktualizacji oprogramowania autocad, czy moge zajac pani chwile?
-łączę.
-halo?
-dzień dobry, moje nazwisko dukarski iwo, dzwonie w mimieniu firmy autodesk, chcialbym przekazac pani informacje dotyczace oferty aktualizacji oprogramowania ayutocad, czy moge zajac pani chwile?
-nie jesteśmy zainteresowani, do widzenia.
ayutocad
Sounds about right. It does help you get the work done
pozdrowienia z kopalni soli w wieliczce - przemek, hazel z rodzina i siostra przemka, ada
Avadakedaver
28.06.2009 16:52
tacy to pożyją...
A JA ZJEM WAM KJURWA WSZYSTKO POWIETRZE!!!
omg co sie na tym forum dzieje :o
PrZeMeK Z.
29.07.2009 23:18
It's magic, Harry! Goblins are magic!
Avadakedaver
30.07.2009 13:01
o dobry boże, dysk mi wypadł w plecach. BASIAAAAAAAAAA
PrZeMeK Z.
31.07.2009 10:32
Największe marzenie, którego najpewniej nigdy nie spełnię: nauczyć się grać na fortepianie.
Avadakedaver
31.07.2009 18:59
wiem coś o tym...
owczarnia
31.07.2009 19:18
Eee tam, gra na fortepianie nie jest taka trudna. Jeśli te barany z dołu zdołały się nauczyć (a coś tam już wybrzdękują poza gamami, chociaż tematem z "Poszukiwaczy zaginionej arki" już rzygam, obrzydzili mi jeden z ulubionych filmów doszczętnie), to Ty też zdołasz. Dwa lata codziennych ćwiczeń i grasz

.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę