Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nabijanie Postów
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79
Neonai
z tego co wiem to dziewczyny już jadą sobie pociągiem. a wczoraj odkryłyśmy w Warszawie mały kawałek Krakowa ;]
em
omamo aleście se pogadali jak mnie nie było! cheess.gif

i grałyśmy w skrable i w memo i w chińczyka nawet!
fajnie było bardzo, wydałyśmy straszliwe ilości piniądzów, ale sabinki na targach nie spotkałyśmy c(:

a w ogóle to pono w krk jest od wczoraj jakaś impreza couchsurferów i całe miast jest jedną wielką bibą - co słychać z każdej strony, czuć w tramwajach (takiej ilości ludzi pijących wódkę z gwinta jeszcze nie widziałam) i chyba ciężko będzie spać
sabinka
Sabinka siedziala w pracy. Nie to zeby daleko. Nie zeby przez ulice od targow. No nic, bedom jeszcze okazje.
Avadakedaver
hyhy
harolcia
normalnie LOTR cheess.gif
PrZeMeK Z.
Teoria literatury jest TRUDNA. Zwłaszcza w dziele "Narratologia". Chciałem być fajny i porządnie podeprzeć się w pisaniu pracy teorią,to dostałem Barthesem między oczy wink2.gif
em
ale za to jak już skumasz, to jesteś jumak! (nowe ulubione słowo przywiezione z dzikiego zachodu) cheess.gif
Avadakedaver
jooo
właśnie w szansie na sukces usłyszłem że koleś przyjechał z kwidzyna i jak go zobaczyłem to się aż zerwałem na nogi i wystraszyłem brata, jo. Albowiem zobaczyłem Childa. Oczywiście po chwili już widziałem, że to nie on ale no podobny trochę no.
Eva
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 04.06.2009 21:14)
Teoria literatury jest TRUDNA. Zwłaszcza w dziele "Narratologia". Chciałem być fajny i porządnie podeprzeć się w pisaniu pracy teorią,to dostałem Barthesem między oczy ;)
*

O, Barthesa sobie czytam teraz ;) I fakt, teoria literatury jest trudna, 3 razy podchodziłam do tego paskudztwa.
Child
QUOTE(Avadakedaver @ 06.06.2009 21:49)
jooo
właśnie w szansie na sukces usłyszłem że koleś przyjechał z kwidzyna i jak go zobaczyłem to się aż zerwałem na nogi i wystraszyłem brata, jo. Albowiem zobaczyłem Childa. Oczywiście po chwili już widziałem, że to nie on ale no podobny trochę no.
*

Myra? oO
Miętówka
Mam jakąś strasznie-ogromnie-wielką pracę na teorię muzyki zrobić przez wakacje.
I akurat książki, której szukam nie ma w bibliotekach w całym województwie (tak, zachpom. to zuo, ale nie ja sobie miejsce zamieszkania wybieram). Chyba, że pochowane po jakiś wsiowych biblioteczkach.
Przyjdzie mi załatwiać książkę z Poznania, bo mi jest cholerstwo potrzebne w papierowej wersji, a takowa jest najbliżej właśnie tam.
Jak pozostałe cztery potrzebne tytuly też będą tak... niedostępne to chrzanię tę pracę (tak, wytrwałość nigdy nie była moją cechą tongue.gif). Jeszcze se teraz mogę, co mi tam.

Muszę zamknąć okno bo mi kot wyskoczy.
harolcia
Co masz do zachpom-u? <groźna> tongue.gif
em
chciałam powiedzieć, że siedzenie przez 4h na zebraniu uczelnianej rady samorządu studentów w nieklimatyzowanej sali pełnej ludzi w pogodzie bliskiej burzy starając się dociec, skąd się wzięły te a nie inne głoski w wyrazach z psałterza floriańskiego to zuo. i nie polecam.
to na pewno strategia jest zeby wymeczona tluszcza z prawem glosu glosowala po prostu tak, tak, tak, tylko juz stad wyjdzmy.
Miętówka
Sam Koszalin jest spoko tongue.gif.
kObra.
OMG, ale mnie tu dawno nie było. : O
Zupełnie zapomniałam o istnieniu tego forum.

Wstyd przed Rychem.
harolcia
Miętówka, no ja myślę wink2.gif

kObra, gdzieś Ty była, jak Cię nie było? tongue.gif
hazel
QUOTE(kObra. @ 16.06.2009 17:52)
Zupełnie zapomniałam o istnieniu tego forum.
*

Znaczy, że jeszcze nie jestes gotowa.
kObra.
harolcia, praca, studia, rodzina, przygotowania do ślubu, etc., etc.
Masakra.

Hazel, gotowa na co? W bycie wtajemniczoną? ;]
Avadakedaver
ktoś jeszcze siedzi w pracy? : D
Avadakedaver
o, własnie dzwoniłem do Muzeum Auschwitz-Birkenau w oświęcimiu smile.gif
hazel
I co? Próbowałeś sprzedać im AutoCada?
Avadakedaver
nie sprzedać tylko WYSŁAĆ OFERTĘ PROMOCYJNĄ AKTUALIZACJI OPROGRAMOWANIA.
ty się nie śmiej, dzwoniłem do Polomarketu, powiedzieli że mają wersję z któregoś tam roku i chętnie aktualizują.
PrZeMeK Z.
[panic mode] Nie zdam tej staropolki. [/panic mode]
em
zdasz zdasz, wejdź po kimś, kto będzie całkiem nieprzygotowany, to wtedy wypadniesz na tym tle jak Ina na tle nauczycielskiej i dostaniesz piątkę z propozycją doktoratu :P

also, ARGH, prawie pobiłam Mateusza w biotronica :< trzech kliknięć mi brakło!
Lilith
ej, ja nie mogę przejść 5 levelu aaaaaaaaa wink2.gif
PrZeMeK Z.
Ludzie, czytajcie "Sandmana".
Tak się powinno opowiadać historie.
Avadakedaver
czym jest biotronic? kim jest sandman?
PrZeMeK Z.
Biotronic jest grą na Facebooku, Sandman jest wybitnym komiksem. Also, Google.
em
lol, avada, przemon nie ma konta na fejsbuku i wie, a ty co? mam cie w znajomych przeca nawet

also, SANDMAN, bitches!
matoos
My name is Paweł and I approve of this post.
Avadakedaver
facebook? aaa faktycznie. wchodzę tam raz miesiąc.
Avadakedaver
telefony nam przestały działać w pracy. YEAH!!!
PrZeMeK Z.
Lubię zapalać gaz zapałką. Zapalarka (I'm the firestarter!) nie ma tego czegoś. Ogień is FUN!
Child
kim jest sandman?

http://www.youtube.com/watch?v=3eJZBnzc3Q8
Miętówka
O tak, ta definicja mi odpowiada.
PrZeMeK Z.
Głuchy na prawe ucho współlokator pożyczył ode mnie słuchawki, w których działa tylko prawa.
A to są słuchawki tego typu:

user posted image

Isn't that epic?
Avadakedaver
ty masz przejebane z tymi współlokatorami xDD jeden z ukrainy, drugi głuchy na prawe ucho.
PrZeMeK Z.
Nie, to ten sam. Ten drugi jest z Białorusi.
Avadakedaver
tym bardziej xD
Child
Bladz'!
Avadakedaver
CODE
dzień dobry, moje nazwisko dukarski iwo, dzwonie w mimieniu firmy autodesk, czy moge rozmawiac z osoba odpowiedzialna za oprogramowanie?
sekundka, łączę
halo?
dzień dobry, moje nazwisko dukarski iwo, dzwonie w mimieniu firmy autodesk, chcialbym przekazac pani informacje dotyczace oferty aktualizacji oprogramowania autocad, czy moge zajac pani chwile?
-wie pan co... sekunda, bo to telefon kolegi a ja tu przypadkiem odebrałam... MACIEJ!!!!
halo?
dzień dobry, moje nazwisko dukarski iwo, dzwonie w mimieniu firmy autodesk, chcialbym przekazac panu informacje dotyczace oferty aktualizacji oprogramowania autocad, czy moge zajac panu chwile?
-to nie do mnie prosze pana, proszę zadzwonić na końcówkę 112 do działu it.
(.....12)
-halo?
-dzień dobry, moje nazwisko dukarski iwo, dzwonie w mimieniu firmy autodesk, chcialbym przekazac pani informacje dotyczace oferty aktualizacji oprogramowania autocad, czy moge zajac pani chwile?
-łączę.
-halo?
-dzień dobry, moje nazwisko dukarski iwo, dzwonie w mimieniu firmy autodesk, chcialbym przekazac pani informacje dotyczace oferty aktualizacji oprogramowania ayutocad, czy moge zajac pani chwile?
-nie jesteśmy zainteresowani, do widzenia.
matoos
ayutocad

Sounds about right. It does help you get the work done wink2.gif
hazel
pozdrowienia z kopalni soli w wieliczce - przemek, hazel z rodzina i siostra przemka, ada smile.gif
Avadakedaver
tacy to pożyją...

A JA ZJEM WAM KJURWA WSZYSTKO POWIETRZE!!!
em
omg co sie na tym forum dzieje :o
PrZeMeK Z.
It's magic, Harry! Goblins are magic!
Avadakedaver
o dobry boże, dysk mi wypadł w plecach. BASIAAAAAAAAAA
PrZeMeK Z.
Największe marzenie, którego najpewniej nigdy nie spełnię: nauczyć się grać na fortepianie.
Avadakedaver
wiem coś o tym...
owczarnia
Eee tam, gra na fortepianie nie jest taka trudna. Jeśli te barany z dołu zdołały się nauczyć (a coś tam już wybrzdękują poza gamami, chociaż tematem z "Poszukiwaczy zaginionej arki" już rzygam, obrzydzili mi jeden z ulubionych filmów doszczętnie), to Ty też zdołasz. Dwa lata codziennych ćwiczeń i grasz czarodziej.gif.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.