Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nabijanie Postów
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79
PrZeMeK Z.
Phi, załatw nam ekskluzywny wywiad.
Lilith
QUOTE(ninki_nunk @ 29.10.2009 20:55)
Koleś który jest hardkorem i babciówa której urywa od internetu są z Myślenic zapraszam na zwiedzanie słynnego bloku  czarodziej.gif
*

ej nie, serio?
no proszę, to teraz Myślenice przejdą do historii.
Katon
k...japierdole, sensacja roku! Nie! k..., sensacja mojego życia!!!!!
Eva
Kjut. czarodziej.gif
Avadakedaver
jade do pracy pracować 4 godziny, bo rozkład pociągow nie pozwala mi na więcej. Jednak np dzisiaj nie było mnie w domu 9 godzin, bo pozostałe 5 spędziłem czekając na pociągi. Chujowo.
i wtedy budzą się demony.
PrZeMeK Z.
Wykorzystaj ten czas na czytanie. Serio, nic lepszego nie można zrobić.
Avadakedaver
no i tak wlasnie robię. ale nie mam nic tak fajnego jak bym chciał :/
Miętówka
Obraziłam się na temat o szkole.

Mam wygłosić referat na temat literatury starożytnej Grecji (wiem, że temat nie z mojego tegorocznego programu szkolnego, a z klasy niżej, ale co z tego). To jest temat, w którym czuję się bardzo dobrze, jak na uczennicę gimnazjum wiem całkiem sporo podobno, ale JAK MAM SIĘ ZMIEŚCIĆ W 10 MINUTACH?
No, ludzie maja problem, żeby napisać coś co będzie mówione dłużej niż pięć minut. JA mam problem, żeby wszystkie najważniejsze informacje przekazać w mniej niz pół godziny sad.gif

Ale żeby nie było zbyt konstruktywnie, to na koniec powiem:
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudy
em
my tam mamy z tego roczny wykład, a i tak się ponoć nie zmieścimy wink2.gif
Miętówka
No to właśnie w tym mój problem leży, że nie umiem o niektórych rzeczach nie powiedzieć, bo przecież one są WAŻNE.
Ale moi nauczyciele sądzą, że "na naszym poziomie" informacje o Safonie inne niż to, że ISTNIAŁA, są zbędne.
No cóż, dostanę trójkę z powodu zbyt dużej ilości informacji. Szlag niech trafi mojego historyka.
PrZeMeK Z.
W dziesięć minut to można co najwyżej nazwiska wymienić.
Miętówka
Nie pomagasz
asiatal
a idźcie sobie z tymi nazwiskami.
Za to, że umiałam wymienić tylko 2 nazwiska, dostałam 4 zamiast 5 z kartkówki.
Bo to u nas aktualnie na polskim jest.
Miętówka
Czyżby klasa pierwsza liceum?
asiatal
Yep.
em
właśnie zrobiłam test mojej siostrze z antyku i jestem załamana. jest w trzeciej klasie gimnazjum i potrafiła podać tylko Sofoklesa (antygonę i króla edypa), nazwać Iliadę i Odyseję, ale już nie przypomniała sobie imienia Poety.

powiedziałabym na jej obronę, że jest przyszłym ścisłowcem, ale jednocześnie idzie na olimpiadę z polskiego i historii, więc zero litości :P

czego oni was tam w tym gimnazjum uczą? uczą w ogóle czy tylko siedzicie i patrzycie na siebie? chciałam pojechać nauczycielkę asital, że tak nisko was ceni, ale w tym świetle 2 nazwiska to naprawdę osiągnięcie...
asiatal
ale serio. Z tego co ja pamiętam, to te rzeczy które wymieniłaś to są jedyne, jakie poznałam w gimnazjum. Za to teraz mam trochę więcej roboty.
Ina
QUOTE(em @ 30.10.2009 23:38)
ale już nie przypomniała sobie imienia Poety.
*

Bez kitu. To wie nawet mój ojciec.
PrZeMeK Z.
Twój stary zna imię Poety!
Child
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 31.10.2009 18:58)
Twój stary zna imię Poety!
*

cool story, bro
Avadakedaver
ej nie ogarniam. chodzi o Homera?
PrZeMeK Z.
Tak.

Rzec pragnę, iż brak współlokatorów w pokoju jest najwspanialszą rzeczą na świecie.
Lilith
szlag mnie trafia.
Eva
Dyplom?

(choć to pewnie pytanie retoryczne)
Lilith
...albo nie, już nic nie powiem.
abstrakcja
QUOTE(Miętówka @ 30.10.2009 21:19)
Obraziłam się na temat o szkole.

Mam wygłosić referat na temat literatury starożytnej Grecji (wiem, że temat nie z mojego tegorocznego programu szkolnego, a z klasy niżej, ale co z tego). To jest temat, w którym czuję się bardzo dobrze, jak na uczennicę gimnazjum wiem całkiem sporo podobno, ale JAK MAM SIĘ ZMIEŚCIĆ W 10 MINUTACH?
No, ludzie maja problem, żeby napisać coś co będzie mówione dłużej niż pięć minut. JA mam problem, żeby wszystkie najważniejsze informacje przekazać w mniej niz pół godziny sad.gif

Ale żeby nie było zbyt konstruktywnie, to na koniec powiem:
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudy
*

No to powykrajaj to i owo. To jest gimnazjum, kobieto. W gimnazjum to się przecież nawet nie słucha tego, kto wygłasza referat. Bądźmy szczerzy.

Ja pamiętam, że my to w gimnazjum nie robiliśmy prawie zupełnie nic, nikt się o nas i naszą przyszłość nie martwił, a i tak dużo z nas "powychodziło na ludzi";)

Swoją drogą, teraz jestem sobie w liceum, też obijam się jak tylko mogę, a jutro,żeby było jeszcze śmieszniej, mam próbną maturę z matematyki;)
i odkąd traktuję szkołę bardziej "na luzie" jestem o wiele mniej zestresowana i uczę się faktycznie tego, co mnie interesuje, a nie tego, co mi każąsmile.gif i wszystkim życzę takiego nastawienia, mi wychodzi na dobre
Eva
A mi się właśnie przypomniało, że mam na jutro przygotować prezentację z Walijskiego i niestety, odwrotnie niż w gimnazjum, będzie się mnie słuchało : (
PrZeMeK Z.
Stanowczo się domagam, żeby msze we wszystkich kościołach w Polsce były o tych samych godzinach. Już któryś raz się mylę :/
harolcia
Budzę się, a tam śnieg za oknem...huh.gif
Zima jak zwykle zaskoczyła (pewnie nie tylko mnie, ale i kierowców)
Eva
A już się cieszyłam z powrotu słońca do kraju ; (
asiatal
Wychodzę z DKFu, a tu śnieg. I mróz.
Avadakedaver
QUOTE(harolcia @ 04.11.2009 08:57)
Budzę się, a tam śnieg za oknem...huh.gif
Zima jak zwykle zaskoczyła (pewnie nie tylko mnie, ale i kierowców)
*

DROGOWCÓW!!
em
ni mo śniegu i nie było!
Avadakedaver
był i ni mo u nas.
harolcia
QUOTE(Avadakedaver @ 05.11.2009 00:04)
DROGOWCÓW!!
*

oj tam... blush.gif
dzis za to piękną wiosnę mam we Wro...
managarm
Pierwszy balwan tej zimy juz stoi!!
asiatal
haha, a u mnie się już roztopił. Jesień znowu.
PrZeMeK Z.
Przypomniała mi się z czasów podstawówkowych ZUPA OWOCOWA. Mmm...
Eva
Pozdro szejset ze stolycy Misie! Pijemy wasze zdrowie =*
Eva & Naj
Lilith
wypijcie za mnie, żeby mi się chciało, ok? i żebym zaczęła wstawać o 8, a nie o 12.
PrZeMeK Z.
QUOTE(Eva @ 13.11.2009 19:21)
Pozdro szejset ze stolycy Misie! Pijemy wasze zdrowie =*
Eva & Naj
*

Za tydzień wypijemy wspólnie smile.gif
Eva
QUOTE(Lilith @ 13.11.2009 18:34)
wypijcie za mnie, żeby mi się chciało, ok? i żebym zaczęła wstawać o 8, a nie o 12.
*

To 2gie wino bedzie cale dla Ciebie =*
Child
komandosa na poł? tak nie wypada
Lilith
coś cienko piłyście, albo wręcz odwrotnie i cel wam umknął, bo dalej mi się nie chce!
Eva
No to dzisiaj się poprawi =D
Lilith
to chyba jest tydzień tłuczonego szkła - do historii przeszła kolejna moja szklanka!
Eva
Mateusz, weź Ty się opanuj! :D
PrZeMeK Z.
Ha, nie ma to jak przyjechać do domu i na powitanie przeinstalować Windowsa (plus wszystkie związane z tym ceregiele). Besides, it's friggin' cold in here. Piszę te słowa w rękawiczkach biggrin.gif
harolcia
U mnie też zimno, ale nie aż tak wink2.gif
Za to PKP jest o kant pupy do obicia. Informacja niemal zerowa. W piątek wracałam do domu pociągiem, który był o 3,5h opóźniony (miał być ok 11, był po 14, co w sumie mi się fartem przytrafiło, bo miałam jechać pociągiem po 14, a nawet nie wiem, czy do Wro to on dojechał). I nadal dziwi mnie to, że mimo iż kupiłam droższy bilet na pospieszny, to nie mogłam nim jechać w pociągach typu interregio :/.
Eva
Bo Interregio nie należy do spółki PKP, to jak byś kupiła bilet do Multikina i chciała iść z nim do jakiegoś małego kina studyjnego.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.