Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nabijanie Postów
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79
BlackOmen
ucz sie jeszcze drugą Cameron zostaniesz w ostateczności drugą 'Thirteen'
asiatal
khem khem
Avadakedaver
uczę się chemii szósty rok. niemieckiego ósmy. z niemieckiego - potrafię się przedstawić i powiedzieć gdzie mieszkam, a z chemii reakcje spalania jak se powtórzę i 20 pierwiastków z układu, a raczej skróty nazw.
aha, i jeszcze te 10... metan etan propan butan pentan hexan heptan oktan nonan dekan. to były gazy czy coś.
abstrakcja
A ja jeszcze takie dwa wierszyki z chemii pamiętam biggrin.gif , :
'Pamiętaj chemiku młody, wlewaj zawsze kwas do wody.'
'Jeśli chcesz zachować urodę, wlewaj zawsze kwas na wodę.'

[A z matematyki- 'Jasna cholero, nie dziel przez zero'.]

Chemia to mój pierwszy gwóźdź do trumny. Pomijając fizyke, ale na fizyke moge akurat lać, a na chemie niestety nie. ;/
W ogóle brak mi podstaw... kobieta produkuje się przez 45 minut, a ja już w pierwszej minucie tracę wątek, bo w ogóle do mnie nie dociera, o co właściwie się rozchodzi.

Generalnie, śmiesznie jest.
Zwłaszcza, że od następnego roku przechodzę na profil biolchemiczny.

harolcia
No to powodzenia życzę...
ja na matmie miałam fajny wierszyk :
W pierwszej wszystkie są dodatnie,
w drugiej tylko sinus
w trzeciej tangens i cotangens
a w czwartej cosinus.

A z chemii zapamiętam na całe życie zasadę -lepiej leżeć niż stać. Odnosiła się chyba do elektronów
Ludwisarz
To taki bardzo.. hm.. bialy wiersz.
kate711
Nieee, przypomnieliście mi moje horrory związane z chemią i fizyką. cry.gif
Nigdy nie lubiłam tych przedmiotów... Teoria ok, ale z zadań zawsze leżałam. Nawet nie wiem skąd się wzięła moja niemoc do nich. Podejrzewam, że nie uważałam w 4 klasie podstawówki (pierwszy kontakt) i potem już nigdy nie zrozumiałam niczego z tego...
Ostatnio znalazłam na naszej-klasie znienawidzoną (ze wzajemnością) fizyczkę z LO. biggrin.gif Z nią to miałam przeprawę. Doszło nawet do tego, że posądzała mnie, że specjalnie wybieram sobie dni kiedy nie przyjdę do niej na zajęcia. tongue.gif

QUOTE(harolcia @ 27.03.2008 19:32)
No to powodzenia życzę...
w drugiej tylko sinus
a w czwartej cosinus.

Pamiętam ten wierszyk z LO. Matematykę ogólnie lubiłam. Ale tylko arytmetykę. Geometria to dla mnie kompletna abstrakcja. tongue.gif
Child
nie mieliscie algeby z kuną. masakra xD

ps. absynt jest dobry ;ccc
hazel
Matematyka jest fajna a wy się w ogóle nie znacie.

Za to historia ssie.

(absynt... co tam absynt, piwo jest najlepsze. Zwłaszcza w dużych ilościach.)
anagda
QUOTE(BlackOmen @ 27.03.2008 17:22)
*

A myślałam, że jestem jedyną osobą która ogląda starego irytującego i seksownego doktora... Nieważne...

Też w pierwszej klasie uczyłam się tego wierszyka. Widzę że to nie wymysł mojej matematyczki.

Znam za to nieco inny. Idealnie sprawdzający się przy oczekiwaniu na oddanie sprawdzianu:
"Sinus - cosinus panie boże daj dwa minus!"
hazel
A u nas taki wierszyk okolicznościowy jest dośc popularny:

Mam dwa zero, dwa i pół,
Przejebane z góry w dół.
asiatal
jeśli chodzi o chemię to wolę dostać pałę bo tylko jedynki można u mojej chemicy poprawiać.
A myślałam, że jestem jedyną osobą która ogląda starego irytującego i seksownego doktora... Nieważne...

proletariusze wszystkich krajów, łączcie się! evil.gif

edit:

dzisiaj taki jeden miał na komie rosyjską sekcję zwłok. Aż tak mnie to nie ruszyło
Zakohana w książkach
Ja nie lubię chemii... teraz w dodatku nie rozumiem... i geometrii też nie lubię (ZWŁASZCZA obrotu figury o dany kąt i symetrii względem punktu).

Wracam dzisiaj ze szkoły, pytam taty, gdzie odkurzacz, bo chcę dywan odkurzyć (naprawdę nie wiedziałam gdzie jest odkurzacz. Wtedy ostatni raz dotykałam go... ee... pięć lat temu?) a on do mnie:
"Co ty brałaś w tej szkole?"

I od pewnego czasu uparcie chce mi kupić wiatrówkę... wozi mnie po sklepach myśliwskich w całym krakowie, a w tym przy Koronie gdzie ma znajomych jeszcze nie bylismy... chyba się mnie wstydzi biggrin.gif
asiatal
taką pif-paf? Faaaajnie ^^
anagda
Taka wiatrówka fajna sprawa. Idealne rozwiązanie na wrzeszczące bachory pod oknem o 8 rano w sobotę. Trochę śrutu w tyłku jeszcze chyba nikomu nie zaszkodziło... evil.gif
Avadakedaver
gorzej jak nie trafisz w tyłek tylko po plecach. zaświadczam, bolesne przeżycie.
em
nie zapomnijcie przestawić zegarków!
PrZeMeK Z.
QUOTE(Lilith @ 26.03.2008 17:16)
czy ktos zauwazyl, ze Przemka nie ma juz 4 dni na forum?
niby nic, ale wydaje mi się to podejrzane wink2.gif
*

QUOTE(em @ 26.03.2008 17:26)
ja zauważyłam. i na blogu też cicho, i u mnie nie komentuje, i opis na gadu niezmienny.
*

JA ŻYJĘ!!!!!!11111!!ONE

Dzięki za pamięć blush.gif Miałem awarię płyty głównej. Mój komputer nie lubi piorunów, nie wiem czemu.

w drugiej tylko sinus
a w czwartej cosinus.

Harolcia - wierz lub nie, ale ja ten wierszyk SAM wymyśliłem, ucząc się tych wartości na sprawdzian i bardzo się zdziwiłem, gdy się okazało, że taki istnieje. Ale moja wersja była bardziej rytmiczna, o:
W pierwszej dodatnie są wszystkie,
W drugiej dodatni jest sinus
W trzeciej - tangens, cotangens,
W czwartej dodatni cosinus smile.gif
em
aaa
przemek żyje!
PrZeMeK Z.
Ja? A skąd.
harolcia
Gdzież by śmiał...

Harolcia - wierz lub nie, ale ja ten wierszyk SAM wymyśliłem

wierzę i gratuluję twórczości biggrin.gif
Child
greenbullshit effect imo :x
em
moze i tak
ale jaki ciekawy dylemat to budzi: co robic, kiedy nie ma swiatla ani komputera?
ja tam nie lubie czytac czy haftowac przy swieczce
Child
godzina na sen ;)
Avadakedaver
QUOTE(em @ 29.03.2008 20:00)

takie kolosy bez prądu... juchta jak się patrzy.
BlackOmen
QUOTE(anagda @ 28.03.2008 15:00)
QUOTE(BlackOmen @ 27.03.2008 17:22)
*

[...]
"Sinus - cosinus panie boże daj dwa minus!"
*

nawet nie wiesz jak wielki ból czuję czekając do tego 29.04 =='

A wierszyk u mnie teraz zmieniony jest na 'trzy minus' ;)
anagda
QUOTE(BlackOmen @ 30.03.2008 15:47)
nawet nie wiesz jak wielki ból czuję czekając do tego 29.04 =='

A wierszyk u mnie teraz zmieniony jest na 'trzy minus' wink2.gif
*

Ja na szczęście jeszcze nie, bo jestem w połowie trzeciego sezonu. Tak więc pewnie jak skończę zaległości to akurat będą nowe po strajku tongue.gif

No, na studiach to się nie dziwię że trzy minus. Bo wątpię by kogoś satysfakcjonowało 2. No chyba, że tak bardzo lubi życie studenckie, że chce każdy semestr robić po trzy lata laugh.gif
Zakohana w książkach
[*]
PrZeMeK Z.
Jeżeli to dla Jana Pawła II, to czy naprawdę wyrażenie tego świeczką na forum jest odpowiednie?
Lilith
w nabijaniu postów? huh.gif
Eva
W dodatku w burdelowym temacie na bziumie. LOL.
Child
hik. gokarty sa fajne.

sa jakies w krk?
hazel
Są. Ale nie zapominaj, że po pijaku nie można prowadzić.
managarm
A tam. Szczegoly.
dementorek
gokarty....
Child
QUOTE(hazel @ 02.04.2008 23:47)
Są. Ale nie zapominaj, że po pijaku nie można prowadzić.
*

QUOTE(managarm @ 02.04.2008 23:56)
A tam. Szczegoly.
*

tru. kto by sie szczegolami przejmowal?
dementorek
nikt! ja chce na gokarty!
abstrakcja
O fak, gokarty są okropne:/
asiatal
czemu? Gdy 7 lat temu jechałam gokartem to było fajnie. Chyba
abstrakcja
Ja nigdy nie jechalam, bo przed wypadkiem rowerowym nie miałam okazji, a po wypadku rowerowym zaczęłam bać się dosiadać wszystkiego, co ma kółka i kierownicę...
Ale znajoma jak jechała to przypadkowo położyła rękę na silniku i sobie wypaliła 'tatuaż', dosłownie, bo tam był jakiś napis...
Potem kolega się rozbił i też śmiesznie nie było.
Hypacja
nie wiem gdzie pisać,ale tu chyba będzie adekwatnie; takoż bawcie sie wy obiboki i przegrajcie mi film sprzed dwóch lat.
Niewinni Czarodzieje
Choćby piwo bylo z gowna
nic mu w smaku nie dorówna
.

Katą pije z ziomami nad stawem,
a my tu pijemy za jego mamę.
PrZeMeK Z.
I'm bringing sexy back!
hazel
Przemon, +25 do zdążania na pociąg!
managarm
Poznan is back!
Katon
Danny Kalifornia!
dementorek
warszawa is back too.

ken leee, tulibudibu douchooo\\ najka
Child
chcielismy podzwonic z Misiem do was i popytac, czy spicie, ale doszlismy do wniosku, ze 3-cia rano to bylby doskonaly powod, zeby nas utłuc przy nastepnej okazji

Katon - litr coli stoi na przystanku. przygarnij go

Wrrr. //Matoos
GrimmY
chciałem powiedzieć, że brak prądu i spowodowane tym problemy są o kant dupala rozbić.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.