Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nabijanie Postów
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79
Child
Zdrowie Pi!
harolcia
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 13.03.2008 22:23)
Według Wikipedii mam urodziny w Święto Lotnictwa :]
A Wy?
*

w Dzień Sybiraka dementi.gif
A razem ze mną :Irena Kwiatkowska, Zbigniew Wassermann, Peja, Anastacia...

No i rozpoczęła się inwazja ZSRR na Polskę. wink2.gif
Tajemnicza
Urodzona w międzynarodową Noc Sylwestrową =) ten sam dzień co Wojciech Kossak, Włodzimierz Tetmajer i Anthony Hopkins biggrin.gif
Zawiesili też wtedy stan wojenny i pochowali Saddama Husajna dementi.gif
kate711
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 13.03.2008 22:23)
Według Wikipedii mam urodziny w Święto Lotnictwa :]
A Wy?
*

A ja w Dzień Wiatru. tongue.gif
Urodziny tego dnia ma też m.in. Henryk Gołębiewski i Ice Cube.
A wydarzenia?
Np. Stolicą Stanów Zjednoczonych został Waszyngton.
hazel
Buhahaha:
# 22 czerwca — Dzień Kultury Fizycznej; Dzień Muzyki Europejskiej
Zeti
# 11 listopada — Narodowe Święto Niepodległości
urodziny:
1974 - Leonardo DiCaprio
zmarli:
2004 - Jaser Arafat
kObra.
A ja mam dość ważne i konkretne święta w dniu swoich urodzin - Międzynarodowy Dzień Pamięci ofiar AIDS i Dzień Dobrych Uczynków.
Lilith
w dniu moich urodzin obchodzone jest święto na Jamajce, jako że w ten sam dzień urodził się Bob Marley ;]
o i Axl Rose, właśnie sobie sprawdziłam ;]
kObra.
6 maja - Międzynarodowy Dzień Paris Hilton. cheess.gif
asiatal
podpinam się pod kObrę. 19 V
Miętówka
Światowy Dzień Książki i Praw Autorskich smile.gif To już wiem, czemu tak dużo czytam. urodziny zobowiązują biggrin.gif .

W tym samym dniu urodzili się m.in.: William Szekspir, William Turner, Siergiej Prokofiew. jestem dumna smile.gif .

Zmarli m.in.: Miguel de Cervantes, William Szekspir i Borys Jelcyn.

A wydarzenia? no na przykład Zarejestrowano Związek Harcerstwa Rzeczypospolitej.

Moja mama urodziła się właśnie w Międzynarodowy Dzień Płynów do Mycia Naczyń biggrin.gif .

Miętówka
Otwórzcie na powrót temat o Esteju, a właściwie o tym, że go nie ma. może ktoś jeszcze będzie chciał się wypowiedzieć, a nie może otwierać tematów, co??
Child
pw do moda

otwarty. tylko ruchy ruchy ;p
Child
jezuschrystusmaria. budze sie, a za oknem sceneria bozonarodzeniowa.

zima znow zaskoczyla polskich drogowcow xD
dementorek
i tutaj znajduje zastosowanie metro! biggrin.gif
Child
nie czytam metra

:p
Zakohana w książkach
Zakohana powróciła biggrin.gif Po piętnastu godzinach jazdy pociągiem jakąś dziwnie okrężną drogą (z Kołobrzegu jechaliśmy przez Gdańsk Główny, więc nie przesadzam) i jedenastu dobach odcięcia od komputera, internetu i telewizji, zapełnionych łażeniem po plaży i zbieraniem kamieni, muszli oraz innych fajnych rzeczy wyrzucanych przez morze.

Fajnie było. Nie nudziłam się, chociaż pierwszego dnia bez słońca myślałam, że umrę. Do morza z ośrodka było naprawdę blisko, jakby przeleźć przez lasek i wydmy to nie więcej, jak 40 metrów. W ostatnich dniach, jak były duże fale, wystarczyło wyjść na zewnątrz, żeby usłyszeć szum morza. Narobiliśmy trochę obciachu Warszawie (przy każdym wejściu do sklepu było "Jesteśmy z Warszawy"), jak to na prawdziwych Krakowian przystało cheess.gif Dowiedziałam się, że z naszego dyra niezły luzak, tylko mnie wnerwiło, że on przy nas przeklinał a my przy nim nie moglismy. Ogólnie nauczyciele z mojej szkoły nieźli jajcarze są. Na przykład wuefista i geograf podczas nocnego wyjścia na plażę się zaczęli wyzywać, ale ten pierwszy był na straconej pozycji, bo geograf miał latarkę i mu świecił po oczach biggrin.gif Albo koszulki "Trzech Rzeźbiarzy", czyli wyżej wspomnianych wuefisty i geografa, oraz jednego z pedagogów, którzy mieli wspólny pokój. Front: "Trzej Rzeźbiarze" Plecy: "Jedna na trzech, to istny grzech".

Zmartwiło mnie tylko jedno: cisza u Ślizgonów. Do roboty, mieszkańcy Slytherinu!

P.S
Jak nagrywałam Zetiemu ten szum na sekretarkę, to sobie przemoczyłam doszczętnie buty i skarpety, co się skończyło katarem. Dzięki temu katarowi ominął mnie "chrzest", więc nie wiem, czy dobrze czy źle...
Zakohana w książkach
Mój ojciec został trenerem kynologicznym krakowskiego PZŁ biggrin.gif I ma taką zajebiaszczą odznakę biggrin.gif
Kit_fan
Witaj Zakohana! czarodziej.gif
Cieszę się, że wyjazd się udał. To teraz pochwal się jakimiś foteczkami z urlopu laugh.gif

Ech, sama chciałabym posłuchać szumu fal... xD
harolcia
Witaj Zakohana!
Kit Fan - zapraszamy nad morze latem - jest cudnie bez względu na pogodę wink2.gif
Zakohana w książkach
fotek mam niewiele, ale mam filmy (zero akcji, chyba, że akurat uciekam z piskiem przed faląbiggrin.gif). Jest jeszcze zachód slońca, Claudia się z niego właśnie leje na GG, spróbuję jutro dać na YT (może dzisiaj, chociaż wypadałoby zmyś resztki pasty z włosów... Zielona Noc w pociągu przy ośmiu osobach w przedziale nie jest zbyt mądrym pomysłem...)
Kit_fan
Widzę, że było wesoło, nie ma co! xD Ale to tak zawsze, kiedy przedział po brzegi wypełniony znajomymi, wiem coś o tym. Czasem odchodzą takie akcje, że konduktorzy wiele razy mieli ochotę nas wywalić z pociągu. laugh.gif Przynajmniej podróż się nie dłuży i jest mnóstwo śmiechu. tongue.gif
Harolciu, z przyjemnością pojechałabym nad Bałtyk, jednak niestety mieszkam trochę za daleko i środków brakuje wink2.gif

QUOTE(Zakohana w książkach @ 20.03.2008 00:30)
fotek mam niewiele

Ale coś jednak masz xD

QUOTE(Zakohana w książkach @ 20.03.2008 00:30)
ale mam filmy

Dawaj!!! biggrin.gif

Zakohana w książkach
Dobra, mam.... eee..... cztery fotki z Kołobrzegu (dwie drzwi do jakiegośtam kościoła typu halowego, jedna nieczynnej fontanny, którą obsiadły gołębie i jedna ratusza), jedną z pociagu (jedyne moje aktualne zdjęcie, które mi się podoba) i chyba osiem z plaży ( raczej morza są, ale dobra)
Filmy to zachód słońca, a raczej "Armagedon" ( Claudia od wczoraj się z tego śmieje. Muuuuuszę wgrać na YT tongue.gif ), i kilka raczej mało ciekawych z falami (te po sztormie niczego sobie...).

Najlepszą akcją w pociągu było, kiedy kolega Nowak na widok pana od WOSu w bandamie z czachą i dwoma piszczelami wydarł się "PIRACI Z KARAIBÓW!!" i zwiał do swojego przedziału, a dyrektor zaczął się śmiać laugh.gif Albo, kiedy przejeżdżaliśmy obok zakładów Wawelu historyk zaczął walić w szybę i mówić "To tu zamiatałem! Tutaj!"

A tak ogólnie, to mi tu strasznie gorąco. A matka się na mnie drze, żebym kaloryfera nie przykręcała. I powietrze straszne... aż ciężko oddychać.

EDIT:
Zachód już na YT:
klik
Ważne jest to, co słychać biggrin.gif
abstrakcja
<Ale jazda> No , zdjęliście mi w końcu tego bana, ha! biggrin.gif
To tak w ramach prezentu wielkanocnego, zamiast czekoladowego królika? tongue.gif
Wy nie macie pojęcia [no dobra, MACIE pojęcie, bo zaraz doszukacie się w tym czegoś, czego w tym nie powinno być, a i ja wcale nie mam tego na myśli] jak ja za Wami tęskniłam! tongue.gif:P:P

No więc... powiecie mi teraz, za co był ten ban? tongue.gif To TAK się tu pozbywacie niewygodnych użytkowników, ta? tongue.gif
A tak serio to to był mój pierwszy w życiu ban i tak oto chcąc niechcąc wylądowaliście w mojej ponurej biografii. biggrin.gif

Posdjafiam fszyskich fojumowiczóf! smile.gif

Ludwisarz
Ja tam trzymam strone abstrakcji.

1. WARSZAWA!

WSZYSTKJE MIASTA SIEM WPISUJOM!
abstrakcja
TimmY , oh, wiedziałam [no dobra- NIE wiedziałam, ale mnie to cieszy] , że będziesz po mojej stronie. biggrin.gif

Warszawa?!
To ja siem tesz wpiszem, dobrzem?
KATOWICE!
Eva
Franio po wodce szalone rzeczy robi.
Child
3. PCIM!
hazel
QUOTE(Eva @ 25.03.2008 15:58)
Franio po wodce szalone rzeczy robi.
*

Sza, tajemnice państwowe zdradzasz!
Child
;>~~

Kazdy robi. Kazdy ;d
Eva
A Child jest puchonem xD
Child
łot? xD
BlackOmen
Wagadugu!!!11

Jak można zarobić bana na magicznym?O_O myślałem że tutaj się nie da
abstrakcja
Ale jak JA, najbardziej pokojowo nastawiona współobywatelka tego forum, mogłam go zarobić? ;D
Temu nie mogłam się nadziwić. Z resztą nawet nie wiem, za co on był... xD
Avadakedaver
wtf

magiczni, ona by mnie zagłuszyła.
hazel
Avada, nie ma takiej opcji...
BlackOmen
QUOTE(Avadakedaver @ 25.03.2008 21:38)
wtf

magiczni, ona by mnie zagłuszyła.
*

a może będzie to twój 'sidekick'?
Katon
Cieszy mnie, że dalej komentujesz własne wypowiedzi w nawiasach. Pewne k rzeczy są k niezmienne.
Lilith
czy ktos zauwazyl, ze Przemka nie ma juz 4 dni na forum?
niby nic, ale wydaje mi się to podejrzane wink2.gif
em
ja zauważyłam. i na blogu też cicho, i u mnie nie komentuje, i opis na gadu niezmienny.
MisieK
Pewnie trenuje przed krakowem xD
Lilith
może jakieś próby zerwania z nałogiem wink2.gif
Child
śnieg ><"
asiatal
zaczęły mi się schódki z chemii
abstrakcja
QUOTE(Katon @ 26.03.2008 10:46)
Cieszy mnie, że dalej komentujesz własne wypowiedzi w nawiasach. Pewne k rzeczy są k niezmienne.
*

A mnie jeszcze bardziej [nawet bez brzydkich słów na 'k', chociaż w tym miejscu aż się o nie prosi]* cieszy, że Ciebie to cieszy! biggrin.gif
Taka ... radość z czyjejś radości, patrz, może jeszcze mnie za to wynagrodzą i świętą zostanę. ;>

*- nawias kwadratowy, patrz, jak Cię uszczęśliwiam na zawołanie ;]
BlackOmen
QUOTE(asiatal @ 26.03.2008 18:55)
zaczęły mi się schódki z chemii
*

mnie o nich nie uczono .___.
asiatal
QUOTE(BlackOmen @ 26.03.2008 21:10)
mnie o nich nie uczono .___.
*

trudniej się robi o_O
harolcia
a czego konkretniej się teraz uczysz?
Teodora
sądząc po wieku pewnie wzorów sumarycznych kwasów tongue.gif
asiatal
kwas + wodorotlenek = sól (czy jak mu tam) + woda
ale dziś miałam chemię i jest trochę lepiej :]
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.