Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nabijanie Postów
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79
Neonai
a mnie serce boli, a rodzina ma mnie za hipohondryczke.
em
mnie też mieli, póki mnie rodzinna do kardiologa nie wysłała

btw, battleship rocks!
hazel
user posted image

a tak dobrze szło...

cry.gif
Avadakedaver
ewidentna metoda kolankowa.
PrZeMeK Z.
Mój najlepszy wynik metodą biegu to 9,9 m.
Hazel, mają kontrolę antyoszustową wink2.gif
hazel
E tam, kontrolę od razu. Poprzeczkę dało się przewrócić i popychać przed sobą do samej mety biggrin.gif
LilienSnape
wlasnie teraz kiedy najbardziej na swiecie potrzebuje coli, jej nie ma!
Neonai
dziś są walentynki. miałam randkę. całkowicie otworzyłam swoje serce....

przed kardiologiem;d
managarm
lepszy rydz niz nic.
Aylet
Witajcie egen. Tak wiem, jesteście super szczęśliwi, że napisałam xD
LilienSnape
jednak bash potrafi poprawic czlowiekowi humor czarodziej.gif
asiatal
ja tam zawsze lubiłam czarownice
Neonai
a mnie się śnił zlot, i było duuużo ludzi, i był nawet Czajld, a cały jego bagaż to był taki tobołek na kiju, hyhy.
PrZeMeK Z.
To na pewno sen proroczy!
Child
Praktyczny jestem, nie woze zbednych rzeczy ;c
em
lol, a ja sobie właśnie czytałam katonowy topik zlotowy
proroczo proroczo
Avadakedaver
był nawet Czajld, a cały jego bagaż to był taki tobołek na kiju, hyhy.

pewnie dlatego, że child wygląda jak modern włóczykij z muminków.
hazel
Ech, przychodzenie do pracy na 6 rano ssie pauke.
Avadakedaver
a ja miałem mieć dzisiaj egzamin na prawko, dzwonie sie upewnić czy na pewno i mi laska mówi że nie. siedemnastego.
em
uu, to ssie. mogło być gorzej. mogło być np 20.
Lilith
Avadzia, kiedy w ogole przyjezdzasz?
Avadakedaver
dziewietnastego w krakowie sie widzimy. no, w kazdym razie z hazel i przemkiem, nie wiem jak wam pasuje ten dzien akurat tongue.gif
em
się widzimy = idziemy na bauns?
Avadakedaver
jesli macie jakies kluby ze streboskopami to why not
Niewinni Czarodzieje
weź avada zamknij ryj, ciul dup keta faza.

pozdrowienia od magicznych czarodziejow, awad ma ferie i siedzi u hejzul. z przemkiem.
Aylet
O_O
LilienSnape
cierpie na bezsennosc.
przytlaczajace.

dobranoc.
asiatal
czy wie ktoś może przypadkiem, czy, kiedy i jaka telewizja będzie emitowała powtórkę z oscarów?
owczarnia
Canal+ daje skrót we wtorek coś koło 21.
asiatal
a masz scenariusz dla cyfrowego polsatu?
LilienSnape
o 22.30 we wtorek na TVP1 bedzie skrot.
owczarnia
QUOTE(asiatal @ 23.02.2009 21:23)
a masz scenariusz dla cyfrowego polsatu?
*

http://www.cyfrowypolsat.pl/program-tv/
asiatal
dzieki
em
hihi
czytanie starych (2007 i wcześniej albo, innymi słowy, 3 strony wstecz i wcześniej) tematów na TS to fajny sposób na bezsenność
pomijając fakt, że nieskuteczny
Avadakedaver
heloł. kto nie śpi?
Avadakedaver
W jaki sposób pierwotni polowali na mamuty?
strzelali do nich z broni palnej
zapędzali do zamkniętego pomieszczenia, gdzie rozpylali gaz usypiający i potem zabijali
wpędzali w zastawione pułapki, na przykład doły
nie polowali na nie wcale
em
pytanie z rozszerzonej?
Avadakedaver
Jakiś random quiz znaleziony w necie.
Child
Znaleźna [czyt. za darmoche] pralka okazała sie działać i nie przeciekać. Dobra wiadomość.
Jakis palant skasował mi [wlasciwie to ojcu] auto. Zła wiadomosc. Na szczescie nikomu nic sie nie stało.
Gdybym jednak był na miejscu, to by sie stało. Jak k... mozna nie zauwazyc stojacego na skrzyzowaniu samochodu z wrzuconym migaczem?! Stojacego na szczycie podjazdu. Długiego, prostego podjazdu! Jak slepym trzeba byc, zeby tego nie zauważyc? I kto oczywiscie sie wbił w prawie moj [jakos w kwietniu mialem sie stac wspolwlascicielem] samochod? Jakis 18-to letni debil w rozklekotanym golfie dwojce :s

Tak, mam delikatnie mowiac nie-delikatne podejscie do idiotow za kierownica. KRRRRWI!
PrZeMeK Z.
Takich debili powinno się kastrować, żeby się przypadkiem nie rozmnożyli.
Avadakedaver
Child, rozumiem że koleś ci w tył wjechał? bo jak tak to jego wina. to znaczy według prawa jest jego i się nie wykręci.
inna sprawa że samego samochodu szkoda.
Child
Bezposrednio mi nie, ja sie dowiedzialem we wtorek wieczorem, siedzac w Gdansku. Prowadził ojciec.
Avadakedaver
a ja juz mialem 2 egzaminy na teorie, oba zdane. 23 kwietnia czeka mnie trzeci egzamin praktyczny (w dniu zakonczenia roku szkolnego ostatniego), ciesz sie zią że chociaż masz prawko czarodziej.gif
em
hyhy, chyba pora usunąć link z profilu, Mateusz :P
chyba, że chcesz nam o czymś powiedzieć :F
Neonai
ojoj. a ja wciąz mam ten link na blogu biggrin.gif
mroffka
Piszę do Ciebie tych parę linijek, żebyś wiedział, że do Ciebie piszę. Jak ten list dostaniesz, to znaczy, że do Ciebie doszedł. Jak go nie dostaniesz, to mi daj znać, to go wyślę jeszcze raz. Piszę do Ciebie wolno, bo wiem, że nie potrafisz szybko czytać. Niedawno tata przeczytał w jakiejś gazecie, że najwięcej wypadków się zdarza kilometr od domu, więc przeprowadziliśmy się trochę dalej. Mieszkamy teraz w fajnej chałupce. Jest tu pralka, choć nie jestem pewna, czy się nie zepsuła. Wczoraj wrzuciłam do niej pranie, pociągnęłam za sznurek i pranie gdzieś wsiąkło. Ale przecież się z powodu tego nie powieszę... Pogoda nie jest najgorsza. W zeszłym tygodniu padało tylko dwa razy. Za pierwszym razem trzy dni, a za drugim cztery. Co do kurtki, którą chciałeś. Wujek Piotr powiedział, że jak Ci ją poślę z guzikami, to będzie dużo kosztować, bo guziki są ciężkie. Dlatego oderwałam guziki i włożyłam do kieszeni. Tata dostał pracę. Jest dumny jak paw, bo ma pod sobą jakieś pięćset osób. Wysiewa trawę na cmentarzu. Twoja siostra, Julka, która wyszła za mąż, w końcu urodziła. Nie znamy jeszcze płci, więc Ci nie powiem, czy jesteś wujkiem czy ciotką. Jak to będzie dziewczynka, Twoja siostra chce ją nazwać po mnie. Ale to będzie dziwne - mówić na swoją córkę "mama". Gorzej jest z Twoim bratem, Jankiem. Zamknął samochód i zostawił w środku kluczyki. Musiał iść do domu po drugi komplet, żeby nas wyciągnąć ze środka. Jak się będziesz widział z Gosią, pozdrów ją ode mnie, a jeśli nie, to jej nic nie mów. Twoja mamusia Dusia.

PS. Chciałam Ci włożyć do listu parę złotych, ale już zakleiłam kopertę.

biggrin.gif:D:D
Jest tu kto biggrin.gif?
hazel
Hahaha, no kulam normalnie...

W piątek wysłałam do wodociągów mapę, żeby wnieśli na nią dokładne usytuowanie swoich sieci.

Dzisiaj koło 12.00 dostałam mapę spowrotem. Wyglądała tak (wniesione sieci na niebiesko):
http://img13.imageshack.us/img13/7277/mapa1.jpg

Siedzimy z kumplem i rozkminiamy, ale nichuchu nie idzie, zamęt totalny.

Kumpel: Nie da rady, musimy jeszcze raz do nich to wysłać, niech opiszą co jest co i o co chodzi bo ja nie ogarniam.
Hazel: Ale co, mam im odesłać tą samą mapę, co ją dostaliśmy przed chwilą?
Kumpel: Weź trzaśnij jakieś mądre objaśnienie co mają wyjaśnić i im wyślij.
Hazel: Ok.

Efekt:
http://img13.imageshack.us/img13/9800/mapa2i.jpg

Wysłalam, po czym pokazuję co wysłałam. Oczywiście śmichychichy przez 5 minut, ale generalnie spoko.

Przed chwilą przychodzi odpowiedź:
http://img13.imageshack.us/img13/4452/mapa3m.jpg
matoos
I lol'd.

Ale to jest jasne, kto inny siedzi na 4chanie jak nie kanalarze? tongue.gif
Lilith
ahahaha! u mnie tylko ę i ą w kontaktach międzyludzkich, nawet między pracownikami.
Child
Ahahaha D:
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.