Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nabijanie Postów
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79
PrZeMeK Z.
A bo to Child zaczął o Przedwiecznych i głosy w mojej głowie zaczęły...

*traci przytomność*
matoos
Przedwieczni mi nie pasują z dwóch względów - za bardzo kojarzą się z mitologią Cthulhu to jeden, w słowie Endless tak naprawdę nie chodzi o ich wiek, tylko o ich brak granic, nie wiem jak to wyjaśnić... Radzę przeczytać komiks. Warto, och jak bardzo warto. Tylko koniecznie po angielsku bo they butchered it in the polish one.
Child
Punkt dla Przemona i Matoosa za pokojarzenie ococho. Dodatkowy punkt dla Przema za zobrazowanie.
Katon
Wielcy Przedwieczni rządzą. Chthghlthfgnifgur i jego bluźniercza księga Necrominicomoghcthufkghicon.
GrimmY
ia ia ia! shub-niggurath! koza z tysiącem młodych!

ech, erpegi w tym systemie to coś niezapomnianego =D
Katon
Ja zawsz lubiłem Zew, ale głównie całą tą otoczkę i początki wszystkich przygód. Lata 20te, badacze, mroczna tajemnica, stylowe śledztwo, szaleństwo... W momencie w którym pojawiał się za tym wszystkim Wielki Przedwieczny jakoś traciłem serce. Nie umiem ich traktować poważnie.
Ludwisarz
That is not dead which can eternal lie
and with strange eons even death may die.
Eva
Ja nie kminie. Dlaczego Przemek mowi po irlandzku? :P
Child
Cthulhu miał rodzinę w Irlandii
Ludwisarz
Moj ojciec ma 500 wiecej postow odemnie na swoim forum sad.gif
kObra.
Śnił mi się Avada i Przemek. : O
em
jestem szczęśliwym człowiekiem
jak wszystko pójdzie jak należy, jeszcze dzisiaj podepnę nowiutki zasilacz do mojego własnego, prywatnego komputera czarodziej.gif

(chociaż mama już scared shit out of me, bo dzwoni, mówi, że przyszedł zasilacz i mi go opisuje (żeby potwierdziła, że to to): no taka czarna puszka z kablem i z jackiem na końcu... ja: ... . jak to z jackiem? mama: no, taka wtyczka, tylko troche grubsza. taka miała być?)
PrZeMeK Z.
QUOTE(kObra. @ 19.06.2008 12:30)
Śnił mi się Avada i Przemek. : O
*

"Weeeee areee the champions, weeeee areee the champions!"

Em - gratuluję smile.gif
kObra.
cheess.gif
Avadakedaver
no opowiadaj dziadu co tam robiliśmy! trójkącik?
kObra.
Jasne. Siedzieliśmy przy jakimś stoliku, tzn. z Tobą na pewno i chyba jakieś kluski czy pierogi jedliśmy.
I miałeś dziwną bródkę. cheess.gif
PrZeMeK Z.
Ha. Ileż by w tym wyczytał Freud...
Zakohana w książkach
A ja byłam na setnych urodzinach Ani z Zielonego Wzgórza biggrin.gif

Dorysowali mi piegi (jakbym nie miała wystarczająco dużo swoich dry.gif ) i wygrałam dwuosobowy bilet na "Szaleństwa pani Ewy".
No i pomogłam w biciu rekordu Guinessa. Nie wiem, o co dokładnie chodziło, ale było coś o ilości wypitego soku marchewkowego. Wspomogłam ilością trzech. W połowie czwartej mi się zrobiło niedobrze, to odpuściłam (a tak w ogóle, to to było Pysio a nie sok marchewkowy).

Pokrzyczałam sobie trochę ("Tak się bawi, tak się bawi...""ANIAAA!!"), spotkałam byłą polonistkę i obecnego pana od PDŻu, a potem cisnęłam się z czterema klasami w autobusie.

Fajnie było biggrin.gif

EDIT:

HAHA!! MAMY REKORD!!
Ponad 6000 butelek soku marchewkowego wypitego w tym samym czasie!!
To prawie trzy razy więcej, niż wypili w innych miastach biggrin.gif:D

KRAKÓW RZĄDZIII czarodziej.gif
Avadakedaver
Chryste Panie, Avada zbokol przeczytał "cisnęłam się z czterema kolegami w autobusie" dementi.gif
kObra.
A co miałeś na myśli? cheess.gif
Wiesz, czterech to nie tak źle, gorzej jakby ich było więcej.
Neonai
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 19.06.2008 16:01)
Ha. Ileż by w tym wyczytał Freud...
*

wg niego wszystko wypukłe przedmioty które się śnią to metafora męskich genitaliów. to co mówiłaś , kobra? kluski? pierogi?
Ludwisarz
Pierogi mi sie nie kojarza z meskimi genitaliami. Bardziej z damskimi.
PrZeMeK Z.
Śniła mi się szafa,
Zwyczajnie, dla hecy
A ten Freud tłumaczy,
Że organ kobiecy.
Ale jak się we śnie
Ten organ zobaczy,
To się pytam Freuda,
Czy to szafę znaczy?
Neonai
tez uwazam, ze to smieszny koleś smile.gif
kObra.
Hm, pierogi, kluski - męskie genitalnia, to może bródka Avady to włosy łonowe?
Child
HAHA!! MAMY REKORD!!
Ponad 6000 butelek soku marchewkowego wypitego w tym samym czasie!!
a ja mam na stancji jakies 160 butelek po piwie i ze 400 kapsli. sila przerobowa nie ginie w narodzie
kObra.
Ha! O 20:08 będę miała dostatecznie dużo gliny, żeby móc rozbudować na następny poziom Ratusz. cheess.gif
hazel
Plemiona czy travian?
kObra.
Plemiona, plemiona. cheess.gif
Miętówka
Windows Vista to okropieństwo. Wymagania Systemowe ogromne. Od czorta kolorków i innych dupereli.

I pytam, bo nie wiem: Czy po zainstalowanu nowego Windowsa może mi się częściej zawieszać komputer?
em
aero i widgety można chyba wyłączyć, nie?
i na logike powinien wieszac sie rzadziej, bo jest mniej obciazony, ale sa tu wieksi spece od visty niz ja dementi.gif
hazel
aero i widgety można chyba wyłączyć, nie?
To po co komu Vista wtedy?
tongue.gif

btw, nie śpię od 48h, jeszcze trochę i pobiję wlasny rekord.
em
ja sie do 40h zblizam powoli, zaczynam miec male halucynacje, cos w rodzaju mory w kacikach pola widzenia, jaki lol

bo czasem jestes skazana na viste, a niekoniecznie chcesz widziec, ze ja masz :P to cos jak profil old windows w xpeku
kObra.
Ja mam Vistę i jest to chyba najgorsze gówno jakiekolwiek mogło powstać.
em
pudding czekoladowy z sosem z wiśni ftw *__________*
Eva
Wez mi nic nie mow, dopiero jakies pol h temu zjadlam pierwszy posilek (300kcal owca! xP) dzisiejszego dnia, mimo ze to niezdrowo tak na noc ale, przebog, zapomnialam zjesc wczesniej.

Me

wantz

cherriezzz!
em
bym ci dala ten drugi, ale helena go zezarla.
zostalo mi tylko kilka czeresni, ale bez puddingu.
Eva
daj mi daj mi daj mi czeresienki
Child
jak z podlogi to dolicz do tych 300 tak z 12 kalorii xd
em
*masz*
dorzucam resze truskawek gratis! czarodziej.gif
Eva
Zaraz sie dzgne widelcem, serio. Jutro ide na targ po czeresnie :P

Btw. ja Ci wysylalam te piosnki walijskie kiedys, prawda?
em
u nas sa po 8/kg, ale za to slodziutkie, ze szok.
jedna mi kiedys przyslalas, pontypridd czy cos takiego (nie na swoim kompie jestem, nie moge sprawdzic)
Eva
No patrz, wydawalo mi sie ze caly album Ci wyslalam.

Jak wrazenia btw?
em
ten język jest dziiiwny cheess.gif
ale chętnie posłucham więcej!

w zamian mogę podrzucić oryginalną muzykę indyjską, fuzję południowoindyjskiej z flamenco lub fazowe ichnie mandoliny, jak masz ochotę, w ramach wymiany międzykulturowej (ale to jak na swojego lapka wrócę)
Eva
A ja musze dopasc jakiegos porzadnego neta, bo blukonekt nie uniesie uploadowania calego albumu :c Wiec po sesji mozemy sie powymieniac ;> Chyba, ze sie w koncu dogadalas z chlopcem mym a'propos tych anime to mozna hurtowo czarodziej.gif
em
rozsądne, rozsądne
jak wrócę na mój komputer, nagram co trzeba i powierzę Poczcie Polskiej

a teraz idę spać. o. po 40h chyba mi się należy :>.
kObra.
No, wypowiedzenie w robocie złożone. cheess.gif
MisieK
hy. wczoraj mieliśmy w domu red alert w postaci poszukiwania współlokatora/ki bo nasza koleżanka, która od 29tego miała z nami mieszkać dowiedziała się, że zostanie młodą mama. (nie ufajcie wpadce.pl panowie! XD) no ale wszystko dobrze się skonczylo. misiek parę telefonów wykonał i współlokatorka się znalazła.
em
chciałabym, żeby tak ktoś do mnie zadzwonił, że ma nowe dwupokojowe mieszkanie dla czterech osob 15 min z buta od rynku za 400/os do wynajecia.
kObra.
Jak ja się cieszę, że mieszkam w samym centrum Pń.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.