Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Szkoła
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92
Child
doprawdy nie wiem co wy widzicie w tym czytaniu takiego strasznego :}
Neonai
jesteś po prostu musk, to i nie widzisz;p
Katon
Matura to bzdura, wyostrzecie sobie pióra, wesołe animki z matury śmieją się, ha ha!
Child
system eliminacji studentow... ;p
Katon
No SESja to już jest coś. Tez nic strasznego, ale ma swój ciężar powagi, a nawet grozy. Matura ani trochę. Przynajmniej Stara nie miała turned.gif
hazel
Tru.

Ale sesje dają popalić. Zwłaszcza pierwsza. Potem się człowiek przyzwyczaja.
Mellisa
polski dobrze
angielski źle.
em
tak na oko to coś koło 90%. Ze struktur 2/5, listening 100%, reading ze dwa źle. Opowiadanko mam nadzieję na 18, znając moją anglistkę.
Także ni jest źle :> dzisiejszy WOS prawdę mi powie XD
Mellisa
historia muzyki dobrze.

podobno muzycy łatwiej
przyswajają języki obce,
a u mnie w szkole
co druga osoba
jest nogą z angielskiego,
jestem więc skłonna stwierdzić,
że nieprawdziwa jest
powyższa teza.

ot.
Ludwisarz
Jestem załamany.
em
no. to prawdę powiedział, muszę nauczyć się konstytucji na pamięć.
i w ogóle przydałoby się chociaż przejrzeć książkę do WOSu :/.
Child
Imbatura panie. Chcociaż jak sobie tak na szybko policzylem, to z matmy bede mial te 65% [;
Eva
A historie rozszerzona ktos tu zdawal? :PPP
Child
ja nie, ale jak wychodzilem z sali i spojrzalem w arkusze tych co pisali [ot takie kombo - matme i histe w jednej sali zdawali ;)] i spojrzalem na jakies wypracowanie to zwatpilem :P
Neonai
biologia? no comments. zwaliłam najprostsze rzeczy.
Hito
<klep, klep> dla wszystkich próbnych maturzystów. Wiem, co to stres i patrzenia na wyniki/klucz odpowiedzi.
Ale spokojnie, macie jeszcze prawie 6 miesięcy na naukę :]
MisieK
haha
facet nam dziś niezly prezent zrobil XD
zakomunikowal, że na jutro mamy oddać wszystkie zalegle cwiczenia. jakieś 5 rysunków w moim przypadku. normalnie robie jeden na 2 tygodnie. rzuty monge'a ssą ;|
kObra.
A ja z matur całkiem zadowolona jestem ;]
Tylko...Powiedźcie mi...Kto k***a omawiał cywilizacje zachodnie Europy, w "Kordianie" i w "Lalce"? : |||...........
MisieK
ja. a raczej moja polonistka. stare dzieje XP
pamiętam bo za inwencję twórczą przy odpowiedzi dostalem dwa XD
em
kobra: ja. omawialiśmy nawet całkiem szczegółowo.

No dobra. Mam wyniki z polskiego i WOSu, angielski dopiero w poniedziałek :/. Polski pr: 96% i WOS pr: 68% *headdesk*. Żeby się dostać na studia muszę mieć 90% i więcej :/.
MisieK
spoko, nowa matura z wosu bedzie prosta i bedzie wygladala tak:
user posted image
Child
matma 48% angol 77% [oba rozszerzone]
polaka jeszcze nie znam

ale na pg i tak - na jednego chetnego czeka dwadziescia miejsc XD
MisieK
ja bym na twoim miejscu zaczal powtarzać przed maturą na dwa tygodnie przed. bo na FTiMS każdy się dostanie :}
Child
zacznijmy od tego, ilu tam pcha sie z dobrej woli? nie liczac siebie - znam dwie takie osoby. na 40tys miasto ;p
kObra.
Ja jestem jedynie zadowolona z WOS-u rozszerzonego ;]
Polski ujdzie, a angielski...Koniec świata.
Dostałam taką zjebe od profesorki, że jak ja mogłam tak schrzanić ;]
No, ech. ;]
Eva
Ja mam wyniki dosc srednie, zmuszajace to mobilizacji :P Historia 60%, polski 85%, angielski jeszcze nie wiem ale test (4/5 grama, 22 czyt. i sluchanie) gwarantuje mi aktualnie cos powyzej 50% calosci, zobaczymy jeszcze co bedzie jak odda wypracowanie - ale ogolnie marnie marnie. Coz, 5 miesiecy na poprawe mam.

Aaa, rozszerz wszystko, zapomnialam wspomniec.
Psychopatka
nie bierzcie sobie wynikow probnej do serca... to wychodzi potem totalnie inaczej...

wielu osobom probna poszla wrecz cudnie, a ta wlasciwa no hmmm
czasami i o 30% roznicy bylo...

bo ta matura nie jest miarodajna, a przynajmniej b, czesto nie jest
Lilith
alez ja sie cieszę, ze starą pisałam...
hazel
QUOTE(MisieK @ 06.12.2006 14:03)
haha
facet nam dziś niezly prezent zrobil XD
zakomunikowal, że na jutro mamy oddać wszystkie zalegle cwiczenia. jakieś 5 rysunków w moim przypadku. normalnie robie jeden na 2 tygodnie. rzuty monge'a ssą ;|
*

Zrobię ci za dychę. Może być na jutro rano. Rzuty Monge'a...hehe, kiedy to było...

A ja się dziś w lochu przyglądałam bandzie dzieciaków z pierwszego roku, jak z wywieszonymi jęzorami tworzyli coś z geometrii wykreślnej, i sobie powspominałam, jak to się przejmowałam takimi pierdołami na pierwszym roku.

A jak mnie jakoś zaraz na początku baba z dziekanatu opierdzieliła (Wąsata, już nie pracuje, stare czasy), to się przejmowałam dwa dni. Człowiek uczy się całe życie. No, chyba że właśnie się nie uczy, to wtedy nie.

MisieK
hmmm XD

pierwsze lepsze z brzegu: dokonaj obrotu punktu dookola prostej przy pomocy transformacji przeniesienia.
damn po ch.. mi to XD
Neonai
QUOTE(kObra. @ 06.12.2006 16:54)
A ja z matur całkiem zadowolona jestem ;]
Tylko...Powiedźcie mi...Kto k***a omawiał cywilizacje zachodnie Europy, w "Kordianie" i w "Lalce"? : |||...........
*

szczerze mowiac bylam mocno zdziwiona ze dali to na podstawowym, dlatego ze podobny arkusz robilam z tydzien przed matura jako poziom rozszerzony. roznil sie tym ze byl sam fragment z lalki, bez kordiana.
kruk
Boże jak dobrze, że to mam już za sobą. Właśnie oglądałam waszą maturkę z historii i wos-u, i nie powiem, że jest łatwa. Kilka pytań sprawiło mi trudność, chociaż studiuję historię z (niestety) dodatkiem wos-u...
Ludwisarz
Angielski mi oddali, 76 rozszrz.
Sihaja
Boże. Zakręcone z tymi procentami. Matura stara była prostsza ;P

Misiek, na jakim wydziale Ty jesteś?
MisieK
woio aco?
Sihaja
Eche. A ja myslisz rozumiem jak do mnie po chińsku rozmawiasz. Rozwiń skrócik. I ten poprzedni też.
MisieK
jaki poprzedni? czy ja o czymś nie wiem?XD

wydzial oceanotechniki i okrętownictwa politechniki gdańskiej. no.
Child
55% podstawki z polaka. jestem mósk ;D
MisieK
ja jakimś cudem mialem z podstawy 69/70 punktów XD
Sihaja
bo na FTiMS każdy się dostanie

O ten, no.
MisieK
Fizyka Techniczna i Matematyka Stosowana. taki wydzial z którego nie wychodzą normalni. co ciekawe sami potem tak twierdzą. ostatnio pewien matematyk który tenże wydzial skonczyl opowiadal o ciekawych przypadkach jak to po wojnie zaraz jakiś absolwent nie przyjmowal jedzenia do czasu jak nie udowodni jakiegoś twierdzenia. nie udowodnil. paru samobojcow innej maści też juz bylo tongue.gif
Child
QUOTE(MisieK @ 11.12.2006 23:41)
ja jakimś cudem mialem z podstawy 69/70 punktów XD
*

nie pierdziel XD mogliście na maturze korzystać z opracowan czy ki uj? XDDD

no to na FTiMS-ie poczuje się jak w domu. mam tylko wrażenie, że po drodze nieco wydział mi się zmieni ;]
MisieK
e. temat napisalem w 98% w oparciu o wladce pierścieni XD
Child
łomatko. trzeba było gdzieś po drodze wepchnąć, że Słowacki wielkim poetą był i miałbyś 70/70 XD

ej. czy wuwuwu PG zawsze tak wolno chodzi?
em
ok, ok, więc mam już wszystkie wyniki.
polski rozsz - 96% smile.gif))
angielski rozsz - 87 :///
wos rozsz - 68% :<

Czyli trochę pracy przede mną, gramatyka z angola i teoria z wosu smile.gif
MisieK
no bankowo bym mial ale zapomnialem XD

strona www pojebudy chodzi zwykle dość szybko. chyba ze robią coś albo wlasnie oglaszane są wyniki naboru XP
Sihaja
Hmmm... może ja w przyszłym roku pójde na Fizykę Techniczną i Matematykę Stosowaną. Skoro 20 miejsc na kandydata... Posiedze pół roku, potem zrezygnuję a lbo i wylecęz hukiem, a podstawy matmy i fizy zostaną mi przypomniane =)
MisieK
w ciągu godziny zajęć. potem już caleczki biggrin.gif
Sihaja
Khe, khe... jakoś przeżyję... Choć całeczek nigdy się nie uczyłam...
Child
całki wyglądają bardzo przyjemnie. dopoki nie trzeba ich rozpisac ;P
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.