Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Szkoła
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92
Child
Ale czy my mowimy o mechanicznym? :P

[inz. mech-med]

bo jak porownac to co wrzucilem wczesniej z tym, to na upartego do 4-go semestru moglbym przepisywac oceny xD
MisieK
no my mamy u mnie dużo zajec z tymi z mechanicznego. patrząc na tego pdfa to przepiszą ci fize i matme. chyba ze miałeś już matkada to jeszcze informe i jak miałeś ekonomie to tez. na drugim matme fize wf i język, na mechanikę nawet nie licz bo to cos innego niz to co miałeś, na trzecim tez wf i język. i koniec;p
Child
fok ;p

wuefu sobie nie dam przepisac xD
Lilith
aaaaaaaaaaaa, nie wiem co sobie myślałam zapisując się na dyplom do gościa, który każe nam malować obrazy 100/70...
Child
że będzie fajnie

btw - ma ktos ebooka/paper booka - frank crawford fale?
Child
Hah, proponowałem to paru osobom przed zbojem-ktorego-nie-bylo
abstrakcja
poprawiony link

Oto perfekcyjna kartkówka z fizyki biggrin.gif
(nie moja, bo z taką finezją lać wodę to też trzeba umieć, a ja tej umiejętności niestety nie posiadam)
Fakt faktem uśmiałam się nieźle biggrin.gif
LilienSnape
tez bym chciala sie posmiac.
ale chyba jestem jakas glupia bo zadnej kartkowki z fizyki to ja nie widze.
em
you fail at wrzucanie linków.
hazel
staaaare...

Avadakedaver
ja napisałem na sprawdzianie z II wojny cos nie mniej ciekawego

-opisz co się działo w kocku i kiedy to było
+ 13.06.1940 - Marsjanie zaatakowali Niemców (nawet oni wiedzą którzy to są "ci źli")

niestety, mój żart nie rozbawił historycy.
owczarnia
Klasówka z fizyki załamała mnie tak naprawdę tylko jednym szczegółem: panna z profilu humanistycznego pisze "zsuwa się" i "reguła" przez ó zamknięte...
Lilith
ha! zakończyłam dziś sesje!
brak internetu jednak to jest w moim przypadku sposób na błyskawiczne załatwianie takich spraw i w dodatku na bdb ;] no chwalę się, bo przez cały czas jechałan na detach wink2.gif
i koniec z egzaminami, teraz tylko dyplom przede mną. aż mi się trochę smutno zrobiło... wink2.gif
harolcia
Lilith - gratuluję ^^

U nas w szkole oddali matury próbne (nie było nawet tak źle ^^ ) i teraz co drugie słowo to matura, matura i jeszcze raz matura... dżizas, wiem, że tak musi być, ale mam wrażenie, że nauczyciele stresują się jeszcze bardziej niż my.
abstrakcja
QUOTE(Avadakedaver @ 03.02.2009 00:03)
ja napisałem na sprawdzianie z II wojny cos nie mniej ciekawego

-opisz co się działo w kocku i kiedy to było
+ 13.06.1940 - Marsjanie zaatakowali Niemców (nawet oni wiedzą którzy to są "ci źli")

niestety, mój żart nie rozbawił historycy.
*

Lol ! cheess.gif
Mojej by sie spodobał, gdybyś tak napisał, może nie o Niemcach, ale o Rosjanach... ach... stałbyś się jej ulubieńcem .
Ja raz na kartkówce, a właściwie na diagnozie z matematyki tak rysowałam jakiś okrąg wpisany w trójkąt (albo na odwrót, nie pamiętam) ... no i w każdym razie coś mi nie wychodziło, a i reszty zadania zrobić nie umiałam.. to w ostatnich minutach całość skreśliłam, narysowałam wielgaśnego grzyba ,napisałam "LEPSZY RYDZ NIŻ NIC" i tak go zaczęłam sobie kolorować, upiększać... Podchodzi do mnie facet (nieskromnie dodam, że matematyk mnie uwielbia xD) i mówi 'ale proszę mi tu nie rysować żadnych niecenzuralnych rysunków, ani niecenzuralnych tekstów nie pisać, bo te prace będzie oglądał dyrektor'... po chwili czyta... i wybucha śmiechem xD.

Ale nigdy nie zapomnę jak kiedyś w gimnazjum (a może to była podstawówka) na biologii (przyrodzie?) mając wymienić właściwości wody Abstrakcja napisała:
WODA: DZIĘKI NIEJ ŻYJEMY, WIĘC MA WSZYSTKIE WŁAŚCIWOŚCI.
xD

PrZeMeK Z.
"Lepszy rydz niż nic" mnie rozbawiło biggrin.gif
Child
Koles wlasnie oddal wyniki egzamu z 'wybranych zagadnien mechaniki wzietych z dupy'.

Zdaly 3 osoby :E
Neonai
koniec sesji! wszystko zdałam, jade do domu! biggrin.gif
Eva
Czyli moge juz przestac kciuki trzymac? Bo zaczynaja bolec i cierpnac xD
em
pięć zero z filo, początek i koniec sesji w jednym, jadę do domu C:
Child
Awmagad D:

to juz jest patologia
PrZeMeK Z.
Właśnie przed momentem to czytałem i zgadzam się.

Najko, Em - gratulacje!

Edit: cztery plus z historii Polski dementi.gif
Lo.
powracając do tematu gimnazjów, to one naprawdę zmieniają człowieka. nie utrzymuję bliższych relacji z koleżankami z podstawówki, kiedyś nazywanymi 'najlepszymi'. dlaczego? ponieważ nie mam z nimi o czym porozmawiać: jedna potrafi trajkotać tylko i wyłącznie o swoich 'zdobyczach' płci męskiej, inna przychodzi do szkoły naćpana, kolejne dwie wstąpiły do elitarnej grupy cheerleaderek i patrzeć się na nie nie da, bo wraz ze zmianą otoczenia diametralnie zmieniły swój wygląd i poglądy - Cheerleaderka 1 próbowała przekonać mnie do konieczności przychodzenia do szkoły w pełnym makijażu, bo 'tak trzeba'.
wygląd, pomimo tego, że większość uczennic i ich opiekunów nie zna granic dobrego smaku, to naprawdę nic. jak się patrzy na takie wymalowane i rozebrane coś, zachowujące się jak pawian ze wścieklizną, to nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać. serio, ja nie rozumiem, co ci wszyscy ludzie mają w głowie? chyba hodują mózgożerne robaki dry.gif
w ciągu tych trzech lat poszłam na jedną dyskotekę szkolną, to znaczy na komers. byłam zszokowana, mimo że wysłuchałam niezliczonych opowieści o przygodach na takich właśnie zabawach. i uczniowie, i kamerzysta, i fotograf byli totalnie narąbani. nie wspominając już o nauczycielach dry.gif oddech mojego wychowawcy, przesycony procentami, niemalże zwalił mnie z nóg. nikt nie widział tego, że większość par na parkiecie zamiast tańczyć, prawie uprawia seks.
nie rozumiem moralności moich 'koleżanek'. 'kolegów' też.
jestem zdegustowana ludźmi, których muszę widywać pięć dni w tygodniu, do których czasami muszę się odezwać. robi mi się niedobrze, kiedy pomyślę, że do wakacji jeszcze daleko... szczerze mówiąc, to żyję nadzieją, że w liceum będzie lepiej. zbieram informacje: kto, gdzie, na jaki profil, żeby czasami nie spotkać kogoś z tejże właśnie gimnazjalnej śmietanki towarzyskiej blink.gif podobno do liceów idą ludzie, którzy chcą się uczyć i mają poukładane w głowie.. zobaczymy huh.gif
em
przeczekac, minie
mam siostre w gimnazjum i za kazdym razem, jak przyjezdzam do domu to tylko to jej mowie, no bo i co innego mam powiedziec?
byc soba i przeczekac
asiatal
też kończę właśnie gim. i czasami (często?) odliczam dni do końca roku szkolnego. Chociaż w mojej szkole nie ma takiego hardcoru. A słyszałam, że do liceum nie zawsze idą tylko Ci, co to chcą się uczyć. Obiło mi się o uszy, że poprzedni minister edukacji zaniżał progi do liceów, żeby było jak najwięcej ludzi "wykształconych", a teraz właśnie utrudniają i każą iść do zawodówek.
em
nie bardzo wiem, jak minister edukacji moze zanizac progi do liceow, rekrutacja (przynajmniej za moich czasow, wiec za czasow poprzednich ministrów, Sawickiego, Giertycha, choc juz nie Legutki) byla rankingowa.
asiatal
nie wiem, ja tu tylko sprzątam.

od tego jesteśmy my, moderatorzy, panienko smile.gif
em
tak se tylko plotkuje, ale juz rozmawiac, bronic swoich slow nie bede
jasne, tak najlatwiej
asiatal
zasiegne jezyka.

edit: no więc podobno Mirosław Handke (1997-2000) chciał podnieść poziom społeczeństwa.
Lo.
rekrutują od konkretnej liczby punktów (punkty z ocen z określonych przedmiotów odpowiadających na dany profil + punkty z egzaminów + osiągnięcia); jak się za dużo inteligentów zbierze, to odrzuca się najsłabszych, ewentualnie tworzy się kolejną klasę. przynajmniej tam, gdzie ja startuję.
a w ogóle, to jak to..? uczyć ludzi na siłę? łopatą do głowy?
PrZeMeK Z.
Cytując jeden ze starych postów Volda: ZBACZACIE Z TEMATU ONEGO!
asiatal
łopatą to pewnie nie ale poziom się zapewne zaniża.

No to nie wiem. Może ktoś to mógłby wydzielić? smile.gif
em
to trza było przemon posprzątać jako ja uczyniłam z lenistwa twego tongue.gif

I suck sad.gif
P.
Avadakedaver
QUOTE(Child @ 05.02.2009 23:41)
Awmagad D:

to juz jest patologia
*

ściema, z histy maks 50 smile.gif
Ramzes
Z podstawowej też?

Zresztą ja nie o tym. Pierwsza sesja za mną czarodziej.gif jednak teksty, że sesja jest gorsza od matury nie okazały się przesadzone tongue.gif i wreszcie ferie!
em
sesja jest gorsza od matury w tym, ze powtarza sie co pol roku :P
Child
po dwoch i pol roku opiekun spelcjalizacji nanotechnologia doszedl do wniosku, ze cos w tym kierunku ssie.

az chcialoby sie obrazek_slynnej_sowy wstawic
Child
Misiek, jestes w stanie oswiecic mnie, dlaczego kumpel z grupy uderzył w te oto słowa: o ja pertole*, laborki z gryglem...?

*cenzura, cenzura...
MisieK
ja piertole, ale ci współczuję.

KONIEC SESJIII!!!11111one
harolcia
Ha! Ogłosili już u nas harmonogram ustnej matury. Moja męka potrwa jedynie do 15 maja (ach te wybrane przedmioty dry.gif ) a potem koniec.
I to jak miło się ułożyło - pierwszy tydzień języki, drugi przedmioty^^
Tajemnicza
U nas też wink2.gif Ja mam pomieszane z poplątanym aż do 22 maja =/ pisemne języki, przedmioty i ustne języki. Chociaż i tak współczuje niektórym którzy będą musieli się stresować do końca maja. 8 dni robi swoje tongue.gif
Avadakedaver
a tam stres. wiecej czasu na nauke.
harolcia
Kiedyś w końcu trzeba się nauczyć tongue.gif
Ja mam chociaż mobilizację, żeby napisać wcześniej pracę z polskiego...
Avadakedaver
a co zdajesz oprocz polskiego? i gdzie masz zamiar studiować?
harolcia
niemiecki podstawę, biologię i chemię rozszerzone.
Planuję iść do Gdańska, może Wrocław... Ostatnio jeszcze się nad Krakowem zastanawiałam, ale tam to trochę daleko jak dla mnie.
A Ty?
Avadakedaver
histę rozszerzoną i angielski. na historię idę na uam albo uj w krk jesli dobrze pojdzie smile.gif
harolcia
łał! (zawsze na swój sposób podziwiałam ludzi, którzy zdają/zdawali jakąkolwiek historię)
Do uam-u masz chociaż niedaleko, a krk świetne miasto...
Avadakedaver
znaczy sie, uam też w krk. ^^
harolcia
Cóż, myślałam o tym poznańskim. Zboczenie klasowe, bo większość moich znajomych chce tam pójść...
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.