Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Szkoła
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92
harolcia
Widzę, że nie tylko mi ustawili najgorszy egzamin na koniec ^^
Tajemnicza - to Ty w końcu jesteś na tej farmie w Pzn?
Avadakedaver
QUOTE(Tajemnicza @ 29.01.2010 01:23)
Ja mam tylko jeden egzamin w tym semestrze, ale najpóźniej jak tylko się da. 10 lutego. I też mam nadzieję na brak poprawek.
Powodzenia wszystkim tongue.gif
*

ja mam ostatni 13.
Miętówka
A ja mam FERIE.
Jak dobrze być w gimnazjum...
LilienSnape
a mnie sie ferie skończyły.
jak milo znow sie nie wyspiac.
Eva
A ja mam ferie i muszę pisać pracę.
Tajemnicza
QUOTE(harolcia @ 29.01.2010 11:50)
Widzę, że nie tylko mi ustawili najgorszy egzamin na koniec ^^
Tajemnicza - to Ty w końcu jesteś na tej farmie w Pzn?
*

Taaak, poznańska farma.
Cieszę się, że nie tylko ja mam tak późno egzaminy tongue.gif
Ale co będzie po egzaminie... Ssasasa ^^
Eva

Głowa mongoła w formalinie?
Hagrid
Czy kotś pisze magisterkę obecnie? Szukam jakiś stronek z naukowym słownictwem bo w czasie studiów prawnicznych niestety nie mieliśmy nic do napisania i teraz idzie ciężko:)
em
zdałam dzisiaj najpiekielniejszy egzamin na studiach
nie wiem, jakim sposobem, ale za pierwszym podejściem, weszłam no i zdałam czarodziej.gif
harolcia
Konieeeec! Zdane wszystko, tydzień przerwy biggrin.gif <szaleństwo>
Tajemnicza
QUOTE(Eva @ 01.02.2010 18:40)

Głowa mongoła w formalinie?
*

Myślałam bardziej o oddaniu się przyjemnościom ;] Ale to i tak będzie ciężkie, bo zapowiadają się gorsze rzeczy.
Gratuluję zaliczonych egzaminów smile.gif
Avadakedaver
Studia to zło.
em
oj tam oj tam

ja od dwoch dni pierwszy raz od 2007 roku mam poczucie, ze skoncze te studia. jezu, jak fajnie jest sie tak czuc ^^
hazel
QUOTE(harolcia @ 04.02.2010 20:22)
Konieeeec! Zdane wszystko, tydzień przerwy biggrin.gif <szaleństwo>
*

Nie gadam z wami.
Ja mam znów drewno i sprężone w lesie. Ale poza tym sesja - zaskakująco - do przodu.
Ogólnie wznawianie studiów po dwóch latach suxx.
harolcia
Hazel, nie łam się! Ja z każdym rokiem będę miała gorzej wink2.gif Przecież to farmacja...
em
nie no, żeby nie było, ja jeszcze sesji nie skończyłam

//ale po tym klimaksie ostatnich egzaminow teraz bedzie juz tylko gradacja opadajaca, hy-hy

i koniec ^^.
Eva
Myślałam, że już bardziej się nie da nienawidzić planistów. Ach, jakże się myliłam.
Avadakedaver
a ja chyba mam ferie teraz O_o
abstrakcja
Szkoła to jest to, co za tydzien mnie juz nie bedzie dotyczylo ! wink2.gif
i to mnie motywuje, nawet nie wiecie,jak bardzo;)
hazel
Ta, bo w życiu rzeczywiście nie ma gorszych rzeczy niż szkoła...
abstrakcja
Tego nie napisałam :>
Fakt, że się cieszę, że coś się kończy nie znaczy jeszcze, że było to coś najgorszego, co mnie w życiu spotkało :>

Aczkolwiek to, ze koncze liceum niesie za soba mnostwo pozytywow . Wiec sie ciesze;)
em
ach, jakże to piękne były czasy... liceum, klasa maturalna
teraz to już nie to samo
harolcia
no...
Nawet, ostatni przyszło mi na myśl, że maturę ustną z polskiego, to ja bym sobie jeszcze raz zdała, a co wink2.gif
abstrakcja
Ustnej z polskiego to ja sie nie umiem doczekać ! smile.gif

(z resztą matur jest troche inaczej, ale generalnie chce miec to wszystko już za sobą ... o tak)
PrZeMeK Z.
QUOTE(em @ 21.04.2010 11:56)
ach, jakże to piękne były czasy... liceum, klasa maturalna
teraz to już nie to samo
*

No, teraz jest sto razy lepiej.

Abstrakcjo, powodzenia!
em
hm...
w liceum nie miałam zajęć do 20 (jak dziś)
ktoś mi plan układał (i nie było w nim okienek!)
mama mi robiła kanapki
itd

[tylko boże broń, żeby ktoś nie pomyślał przypadkiem, że ja mówię serio!]
Child
QUOTE(em @ 21.04.2010 19:27)
[tylko boże broń, żeby ktoś nie pomyślał przypadkiem, że ja mówię serio!]
*

Mama nie robiła Ci kanapek? Biedactwo...
em
tata robił
PrZeMeK Z.
Epic win!

Tak jeszcze w temacie - niezmiernie mnie bawi, gdy słyszę studentów pierwszego roku licytujących się z ważnymi minami na wyniki matury :] Ja swoich zapomniałem w ciągu miesiąca.
Child
QUOTE(em @ 21.04.2010 20:14)
tata robił
*

i feel pwnd
abstrakcja
no co Ty, ja myslalam,ze zabawa w "wyscig szczurow" konczy sie na LO :> a potem ludzie "powaznieja" ... :>

Heh
w kazdym razie dziekuje Przemek;)
Child
no co Ty, ja myslalam,ze zabawa w "wyscig szczurow" konczy sie na LO :> a potem ludzie "powaznieja" ... :>
Synonimem 'wyscigu szczurów' jest 'dwudziestu chętnych na jedno miejsce'.
Eva
Oczywiście, że poważnieją, wybierz prawo to zobaczysz - garniaki/garsonki i teczuszki już tak mniej więcej od drugiego roku. Tylko Katon się temu oparł czarodziej.gif
em
dzisiaj minęłam trzech takich, z buzi pierwszy rok, a imidż totalni mecenasi, brr
i jeszcze taka chmura wody kolońskiej się ciągnęła za nimi
Child
I pewnie slimy zapijają Desperadosem. Fags D:
abstrakcja
QUOTE(Eva @ 21.04.2010 22:54)
Oczywiście, że poważnieją, wybierz prawo to zobaczysz - garniaki/garsonki i teczuszki już tak mniej więcej od drugiego roku. Tylko Katon się temu oparł czarodziej.gif
*

e, nie o takie 'powaznienie' mi chodzilo;P chodzilo mi o powaznienie jako synonim 'dojrzalosci'.
a dla mnie osobiscie to, ze ktos ma na sobie garsonke/garnitur nie swiadczy wcale o tym, ze jest 'dojrzaly'. (w ogole nie lubie garsonek ani bron Boze butow na obcasie. na cholere komu to? ani to ladne ani wygodne ... na wiekszosc probnych matur chodzilam z reszta w trampkach, ktore zdolnie ukrywalam pod dluga sukienka czarodziej.gif )

no a a'propos "wyscigu szczurow", chwalenia sie wynikami dla poprawienia samooceny itd itp, to dla mnie to jest po prostu ...dziecinne? nawet mnie to nie wkurza, bardziej smieszy.
Eva
A tak w ogóle to mówcie sobie co chcecie, ale ja się bardzo cieszę, że edukację obowiązkową mam już za sobą. Studia.. ach, studia ;D
Ludwisarz
Mówi się, że SGH to skrót od "Szczury Gonią Hajs".

Zatem w temacie wyścigu szczurów, garniturów, New York Times'a na pierwszym wykładzie, laptopów na korytarza, koszulek polo Ralpha Laurena i butów Lacoste to sorry przyjaciele, ale jesteście kiepscy :)
olizgs
Wy wszyscy to studenci, czy tam starsi, a ja to podstawówka dopiero.
Atalanta
A ja gim smile.gif Chociaż już teraz ostatnia klasa. Nieee!!! Ech... Ja nie chce znowu do szkoły, a już niedługo bedzie. sad.gif
Zeti
Mam pytanie: Czy jest tu student/absolwent PK, WIŚ lub WIL, kierunek BO lub BWiG, który posiadałby jakiekolwiek notatki lub zadania z egzaminów z poprzednich lat z wytrzymki?
hazel
Ja mam, stary, ja mam. A z kim masz?

Edit: tylko te moje zadania i materiały to są tak z okolic 2004-2005, więc nie wiem, jak wiele się zmieniło w tym zakresie.
Zeti
A. Urbanski WIŚ, głównie chodzi mi o jakieś przykładowe zadania do przerobienia, może akurat rzuci coś co kilka lat temu.
A wazne: masz to w formie pisanej czy elektronicznej?
hazel
jakbym miała w wersji elektronicznej, to już dawno wszyscy by to mieli. A tak mam tylko ja.
Nie kojarzę Urbańskiego, ale jak jest z Wiś, to nie dziwne w sumie, ale mam kilka osób w biurze po Wisiu, zapytam, może coś tam mają/pamiętają, co dawał. Ale też nie liczyłabym na jakiekolwiek wersje elektroniczne, nie to pokolenie jeszcze.
Zeti
Aha, szkoda, bo mi padł dysk i mój komp poleciał do serwisu, a wraz z nim prawie 20gb notatek z 1 roku i teraz kombinuje po ludziach, żeby choć trochę odtworzyć, a w krk będę dopiero za tydzień.
Hagrid
Kojarzy ktoś jakie klimaty są na aplikacji radcowskiej/adwokackjiej? Tam już pewnie wszyscy mega poważni choć pewnie bardziej na pokaz a mniej to wynika z obowiązków zawodowych
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.