harolcia
29.01.2010 11:50
Widzę, że nie tylko mi ustawili najgorszy egzamin na koniec ^^
Tajemnicza - to Ty w końcu jesteś na tej farmie w Pzn?
Avadakedaver
29.01.2010 12:04
QUOTE(Tajemnicza @ 29.01.2010 01:23)
Ja mam tylko jeden egzamin w tym semestrze, ale najpóźniej jak tylko się da. 10 lutego. I też mam nadzieję na brak poprawek.
Powodzenia wszystkim

ja mam ostatni 13.
Miętówka
01.02.2010 15:16
A ja mam FERIE.
Jak dobrze być w gimnazjum...
LilienSnape
01.02.2010 15:30
a mnie sie ferie skończyły.
jak milo znow sie nie wyspiac.
A ja mam ferie i muszę pisać pracę.
Tajemnicza
01.02.2010 18:22
QUOTE(harolcia @ 29.01.2010 11:50)
Widzę, że nie tylko mi ustawili najgorszy egzamin na koniec ^^
Tajemnicza - to Ty w końcu jesteś na tej farmie w Pzn?
Taaak, poznańska farma.
Cieszę się, że nie tylko ja mam tak późno egzaminy
Ale co będzie po egzaminie... Ssasasa ^^
Głowa mongoła w formalinie?
Czy kotś pisze magisterkę obecnie? Szukam jakiś stronek z naukowym słownictwem bo w czasie studiów prawnicznych niestety nie mieliśmy nic do napisania i teraz idzie ciężko:)
zdałam dzisiaj najpiekielniejszy egzamin na studiach
nie wiem, jakim sposobem, ale za pierwszym podejściem, weszłam no i zdałam
harolcia
04.02.2010 21:22
Konieeeec! Zdane wszystko, tydzień przerwy

<szaleństwo>
Tajemnicza
05.02.2010 23:23
QUOTE(Eva @ 01.02.2010 18:40)
Głowa mongoła w formalinie?
Myślałam bardziej o oddaniu się przyjemnościom ;] Ale to i tak będzie ciężkie, bo zapowiadają się gorsze rzeczy.
Gratuluję zaliczonych egzaminów
Avadakedaver
07.02.2010 00:47
Studia to zło.
oj tam oj tam
ja od dwoch dni pierwszy raz od 2007 roku mam poczucie, ze skoncze te studia. jezu, jak fajnie jest sie tak czuc ^^
QUOTE(harolcia @ 04.02.2010 20:22)
Konieeeec! Zdane wszystko, tydzień przerwy

<szaleństwo>
Nie gadam z wami.
Ja mam znów drewno i sprężone w lesie. Ale poza tym sesja - zaskakująco - do przodu.
Ogólnie wznawianie studiów po dwóch latach suxx.
harolcia
07.02.2010 21:36
Hazel, nie łam się! Ja z każdym rokiem będę miała gorzej

Przecież to farmacja...
nie no, żeby nie było, ja jeszcze sesji nie skończyłam
//ale po tym klimaksie ostatnich egzaminow teraz bedzie juz tylko gradacja opadajaca, hy-hy
i koniec ^^.
Myślałam, że już bardziej się nie da nienawidzić planistów. Ach, jakże się myliłam.
Avadakedaver
13.02.2010 08:23
a ja chyba mam ferie teraz O_o
abstrakcja
21.04.2010 11:32
Szkoła to jest to, co za tydzien mnie juz nie bedzie dotyczylo !

i to mnie motywuje, nawet nie wiecie,jak bardzo;)
Ta, bo w życiu rzeczywiście nie ma gorszych rzeczy niż szkoła...
abstrakcja
21.04.2010 11:46
Tego nie napisałam :>
Fakt, że się cieszę, że coś się kończy nie znaczy jeszcze, że było to coś najgorszego, co mnie w życiu spotkało :>
Aczkolwiek to, ze koncze liceum niesie za soba mnostwo pozytywow . Wiec sie ciesze;)
ach, jakże to piękne były czasy... liceum, klasa maturalna
teraz to już nie to samo
harolcia
21.04.2010 16:40
no...
Nawet, ostatni przyszło mi na myśl, że maturę ustną z polskiego, to ja bym sobie jeszcze raz zdała, a co
abstrakcja
21.04.2010 17:16
Ustnej z polskiego to ja sie nie umiem doczekać !
(z resztą matur jest troche inaczej, ale generalnie chce miec to wszystko już za sobą ... o tak)
PrZeMeK Z.
21.04.2010 18:53
QUOTE(em @ 21.04.2010 11:56)
ach, jakże to piękne były czasy... liceum, klasa maturalna
teraz to już nie to samo
No, teraz jest sto razy lepiej.
Abstrakcjo, powodzenia!
hm...
w liceum nie miałam zajęć do 20 (jak dziś)
ktoś mi plan układał (i nie było w nim okienek!)
mama mi robiła kanapki
itd
[tylko boże broń, żeby ktoś nie pomyślał przypadkiem, że ja mówię serio!]
QUOTE(em @ 21.04.2010 19:27)
[tylko boże broń, żeby ktoś nie pomyślał przypadkiem, że ja mówię serio!] Mama nie robiła Ci kanapek? Biedactwo...
PrZeMeK Z.
21.04.2010 21:18
Epic win!
Tak jeszcze w temacie - niezmiernie mnie bawi, gdy słyszę studentów pierwszego roku licytujących się z ważnymi minami na wyniki matury :] Ja swoich zapomniałem w ciągu miesiąca.
QUOTE(em @ 21.04.2010 20:14)
i feel pwnd
abstrakcja
21.04.2010 21:36
no co Ty, ja myslalam,ze zabawa w "wyscig szczurow" konczy sie na LO :> a potem ludzie "powaznieja" ... :>
Heh
w kazdym razie dziekuje Przemek;)
no co Ty, ja myslalam,ze zabawa w "wyscig szczurow" konczy sie na LO :> a potem ludzie "powaznieja" ... :>
Synonimem 'wyscigu szczurów' jest 'dwudziestu chętnych na jedno miejsce'.
Oczywiście, że poważnieją, wybierz prawo to zobaczysz - garniaki/garsonki i teczuszki już tak mniej więcej od drugiego roku. Tylko Katon się temu oparł
dzisiaj minęłam trzech takich, z buzi pierwszy rok, a imidż totalni mecenasi, brr
i jeszcze taka chmura wody kolońskiej się ciągnęła za nimi
I pewnie slimy zapijają Desperadosem. Fags D:
abstrakcja
22.04.2010 15:40
QUOTE(Eva @ 21.04.2010 22:54)
Oczywiście, że poważnieją, wybierz prawo to zobaczysz - garniaki/garsonki i teczuszki już tak mniej więcej od drugiego roku. Tylko Katon się temu oparł

e, nie o takie 'powaznienie' mi chodzilo;P chodzilo mi o powaznienie jako synonim 'dojrzalosci'.
a dla mnie osobiscie to, ze ktos ma na sobie garsonke/garnitur nie swiadczy wcale o tym, ze jest 'dojrzaly'. (w ogole nie lubie garsonek ani bron Boze butow na obcasie. na cholere komu to? ani to ladne ani wygodne ... na wiekszosc probnych matur chodzilam z reszta w trampkach, ktore zdolnie ukrywalam pod dluga sukienka

)
no a a'propos "wyscigu szczurow", chwalenia sie wynikami dla poprawienia samooceny itd itp, to dla mnie to jest po prostu ...dziecinne? nawet mnie to nie wkurza, bardziej smieszy.
A tak w ogóle to mówcie sobie co chcecie, ale ja się bardzo cieszę, że edukację obowiązkową mam już za sobą. Studia.. ach, studia ;D
Ludwisarz
22.04.2010 18:02
Mówi się, że SGH to skrót od "Szczury Gonią Hajs".
Zatem w temacie wyścigu szczurów, garniturów, New York Times'a na pierwszym wykładzie, laptopów na korytarza, koszulek polo Ralpha Laurena i butów Lacoste to sorry przyjaciele, ale jesteście kiepscy :)
Wy wszyscy to studenci, czy tam starsi, a ja to podstawówka dopiero.
Atalanta
09.08.2011 19:01
A ja gim

Chociaż już teraz ostatnia klasa. Nieee!!! Ech... Ja nie chce znowu do szkoły, a już niedługo bedzie.
Mam pytanie: Czy jest tu student/absolwent PK, WIŚ lub WIL, kierunek BO lub BWiG, który posiadałby jakiekolwiek notatki lub zadania z egzaminów z poprzednich lat z wytrzymki?
Ja mam, stary, ja mam. A z kim masz?
Edit: tylko te moje zadania i materiały to są tak z okolic 2004-2005, więc nie wiem, jak wiele się zmieniło w tym zakresie.
A. Urbanski WIŚ, głównie chodzi mi o jakieś przykładowe zadania do przerobienia, może akurat rzuci coś co kilka lat temu.
A wazne: masz to w formie pisanej czy elektronicznej?
jakbym miała w wersji elektronicznej, to już dawno wszyscy by to mieli. A tak mam tylko ja.
Nie kojarzę Urbańskiego, ale jak jest z Wiś, to nie dziwne w sumie, ale mam kilka osób w biurze po Wisiu, zapytam, może coś tam mają/pamiętają, co dawał. Ale też nie liczyłabym na jakiekolwiek wersje elektroniczne, nie to pokolenie jeszcze.
Aha, szkoda, bo mi padł dysk i mój komp poleciał do serwisu, a wraz z nim prawie 20gb notatek z 1 roku i teraz kombinuje po ludziach, żeby choć trochę odtworzyć, a w krk będę dopiero za tydzień.
Kojarzy ktoś jakie klimaty są na aplikacji radcowskiej/adwokackjiej? Tam już pewnie wszyscy mega poważni choć pewnie bardziej na pokaz a mniej to wynika z obowiązków zawodowych
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę