BlackOmen
03.09.2008 00:09
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 02.09.2008 23:37)
No, ale do tematu: strasznie szybko się przestawiłem na rok szkolny zaczynający się od października, a nie od września :) Szkoda, że to ostatnie tak długie wakacje.
Jak nie będziesz miał kampanii wrześniowej to następne wakacje wcale nie będą tak bardzo krótsze :-)
PrZeMeK Z.
03.09.2008 00:35
To tak się da?
Ja tam, w mojej calej infantylnosci, lubie sama sprawdzac jak sie pozmieniali moi znajomi z podstawowki, co teraz robia, co studiuja etc., a sama tez, tym razem w calej swojej proznosci, lubie czytac komentarze w stylu 'o Jezu scielas wlosy, ale Cie dawno nie widzialam'

No i przynajmniej cala rodzina jest na bierzaco z tym, jak teraz wygladam ;>
Przem: Nie w moim przypadku XD
PrZeMeK Z.
03.09.2008 00:55
No właśnie jakoś zawsze mi się zdawało, że aby uniknąć kampanii wrześniowej, trzeba być cyborgiem, a nie studentem.
Mam koleżankę w biurze, która nie miała ani jednej wrześnióweczki. Ale z tymi cyborgami to faktycznie coś jest na rzeczy...
"Wrzesien jest dla ludzi, nie dla robotow" jak to mawia moja kumpela.
ja nie mam września *rolleyes*
większość moich znajomych też nie
Przem, masz w czerwcu trzy egzaminy. odrobina wysiłku i naprawdę nie jest tak trudno września nie mieć :^ mało tego, jak się ma szczęście i pozapisuje na zeróweczki, to można mieć cały czerwiec wolny, ale to faktycznie opcja dla ludzi, którzy nie mają w roku akademickim nic lepszego do roboty i się uczą :P.
PrZeMeK Z.
03.09.2008 09:58
A bo Wy to jesteście złote dzieci po prostu, no.
Ja tylko mówię, co słyszałem.
pff
zdałeś maturę lepiej ode mnie, ziom, to nie mów "wy".
managarm
03.09.2008 10:17
Na mojej uczelni i tak wszystko zalezy od szczescia i humoru wykladowcy xD. A wrzesien, w wiekszosci przypadkow jest na wlasne zyczenie ;]
PrZeMeK Z.
03.09.2008 10:35
QUOTE(em @ 03.09.2008 10:02)
pff
zdałeś maturę lepiej ode mnie, ziom, to nie mów "wy".
Taa, a Ciebie na maturze ominął polski
makes no difference potem na studiach, srsly.
harolcia
10.09.2008 21:27
Tak sobie przeglądam te tematy na prezentację z polskiego... I stwierdzam, że nic powalającego tam nie ma

Tzn. Jest kilka 'fajnych' i się chyba zdecydować nie mogę:
Duchy, sny, wizje... Określ, jaką pełnią funkcję w wybranych utworach literackich
Mitologiczne i baśniowe korzenie współczesnej literatury fantastycznej.
Świat jako teatr. Omów na podstawie wybranych utworów literackich.Pierwszy dla mnie najprostszy, drugi przyjemny, trzeci ciekawy, ale trudny...
do trzeciego będzie milioooooooooooon opracowań i niebezpieczeństwo zarzutu, że nie wyczerpałaś tematu :P
harolcia
10.09.2008 21:45
Właśnie wiem, dlatego aż na taką głęboką wodę to się nie rzucę. Z drugiej strony boję się, że jak wybiorę ten o literaturze fantastycznej, to komisja też zachwycona nie będzie
Tajemnicza
11.09.2008 00:36
Też właśnie przeglądałam i jakoś nic porywającego nie zauważyłam. Myślałam o Naturalizmie na przełomie XIX i XX w. w literaturze i sztuce. Też słyszałam, że fantastyka itp. cieszą się dużą popularnością, ale u uczniów. Nie u komisji
owczarnia
11.09.2008 02:27
Co się dzieje jak się nie zda egzaminów gimnazjalnych

?
nie da się nie zdać egzaminów gimnazjalnych, taka jest idea. od ich wyniku zależy tylko przyjęcie do liceum.
BlackOmen
11.09.2008 09:14
QUOTE(harolcia @ 10.09.2008 21:27)
...Świat jako teatr. Omów na podstawie wybranych utworów literackich... Ja wziąłem coś takiego jako temat na swojej maturze ustnej. Żadnego problemu z tym tematem nie było :}
ej zdałam na 3 rok. troche mnie to dziwi.
Moja przyszlosc w tym temacie jest jeszcze wysoce niepewna. (:tonie w notatkach z literary theory i historii anglii & usa:)
rozliczyli mi indeks, rozliczyli mi indeks!
jedna osoba na 67 ma po 2 terminie zaliczone zajęcia z dr. G.
nie jestem nią ja niestety, dr. G. chyba nie lubi życia.
nie no. w końcu kiedyś nas przepuści. przecież ma limity od dziekana!
QUOTE(Sumiko @ 12.09.2008 23:52)
ej zdałam na 3 rok. troche mnie to dziwi.
Też już oficjalnie jestem na 3 roku.
Poprawka z morfologii i składni zdana. Nigdy więcej prof. D.
Ja sobie gladko dzis przebrnelam przez Irlandzki, alez bylam glupia ze sie tego w pore nie nauczylam.
Nie ma zbója z algebry ;d
Jest z anala :F
swoją drogą - polibuda mnie zadziwia. pierwsza poprawka juz poza terminem sesji. a jak ktos uwali to co? szanowny panie doktorze dziekanie, prosze o przedluzenie przedluzenia sesji poprawkowej? xD
Ja moge miec tylko jeden, a dwa examy przede mna, obydwa srogi hardkor. Halp!
4.0 z Irlandzkiego, ou yeah
PrZeMeK Z.
17.09.2008 15:33
A ja w obgryzaniu paznokci z nerwów dochodzę już do łokci. Kiedy ten %^@*#@ UJ wywiesi listy osób, które dostały miejsce w akademiku?
Wrr!
Eva, gratulacje!
QUOTE(Child @ 16.09.2008 20:23)
Nie ma zbója z algebry ;d
Jest z anala :F
swoją drogą - polibuda mnie zadziwia. pierwsza poprawka juz poza terminem sesji. a jak ktos uwali to co? szanowny panie doktorze dziekanie, prosze o przedluzenie przedluzenia sesji poprawkowej? xD
w paprykarzu na akademii rolniczej dobra znajoma zdaje właśnie egzaminy z sesji zimowej, zaznaczam że to będzie pierwszy termin (!), ponoć na prawie w toruniu też jest wesoło pod względem terminów. gademyt, żeby chociaż raz się u mnie z czymś spóźnili.
No dalej Katon, (hihi napisalam kation) piła w ręke i chlastaj ten temat!
o kationach to Ty lepiej nic nie mów.
Mam na piątek masę definicji do wkucia
Na piatek to ja mam dwa egzaminy zaplanowane, wiec cicho sza.
a jutro spr z fizy bua aha aha
BlackOmen
17.09.2008 21:17
a ja do października mam luzy
Ludwisarz
17.09.2008 21:24
Zapisalem sie dzis na poprawke matury z angielskiego.
Avadakedaver
17.09.2008 21:43
ile miales %?
you shall not speak then ;c
a fiza jest fajnaaa
obrzydliwie duzo. a w kazdym razie z tego co pamietam wiecej niz ja [88% pisemnej, ustna przemilcze ;c]
crucial!
Ludwisarz
17.09.2008 23:21
Crucial, kochana.
A mialem chyba tylko 76 % z rozszerzonej pisemnej. Z ustnej tez rozsz. chyba mialem 100%.
Ja Cie rozumiem, dla mnie by to byla plama na zyciorysie edukacyjnym

Dlatego musze poprawic historie wreszcie.
BlackOmen
18.09.2008 09:42
QUOTE(Eva @ 18.09.2008 00:17)
Ja Cie rozumiem, dla mnie by to byla plama na zyciorysie edukacyjnym

Dlatego musze poprawic historie wreszcie.
Jeszcze zacznij drugi kierunek studiów : P
A kusi mnie, hehe, wzornictwo.
Przemek, nie "%^@*#@ UJ" tylko "%^@*#@" polonistyka, mish miał listy w zeszłym tygodniu :P.
PrZeMeK Z.
18.09.2008 21:03
I stand corrected.
abstrakcja
18.09.2008 21:06
Boże , sami studenci...
A ten komentarz co miał znaczyć?
Przemek
ze na magicznym same stare dupy siedza? :p
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę