Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Szkoła
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92
BlackOmen
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 02.09.2008 23:37)
No, ale do tematu: strasznie szybko się przestawiłem na rok szkolny zaczynający się od października, a nie od września :) Szkoda, że to ostatnie tak długie wakacje.
*

Jak nie będziesz miał kampanii wrześniowej to następne wakacje wcale nie będą tak bardzo krótsze :-)
PrZeMeK Z.
To tak się da? biggrin.gif
Eva
Ja tam, w mojej calej infantylnosci, lubie sama sprawdzac jak sie pozmieniali moi znajomi z podstawowki, co teraz robia, co studiuja etc., a sama tez, tym razem w calej swojej proznosci, lubie czytac komentarze w stylu 'o Jezu scielas wlosy, ale Cie dawno nie widzialam' czarodziej.gif No i przynajmniej cala rodzina jest na bierzaco z tym, jak teraz wygladam ;>

Przem: Nie w moim przypadku XD
PrZeMeK Z.
No właśnie jakoś zawsze mi się zdawało, że aby uniknąć kampanii wrześniowej, trzeba być cyborgiem, a nie studentem.
hazel
Mam koleżankę w biurze, która nie miała ani jednej wrześnióweczki. Ale z tymi cyborgami to faktycznie coś jest na rzeczy...
Eva
"Wrzesien jest dla ludzi, nie dla robotow" jak to mawia moja kumpela.
em
ja nie mam września *rolleyes*
większość moich znajomych też nie

Przem, masz w czerwcu trzy egzaminy. odrobina wysiłku i naprawdę nie jest tak trudno września nie mieć :^ mało tego, jak się ma szczęście i pozapisuje na zeróweczki, to można mieć cały czerwiec wolny, ale to faktycznie opcja dla ludzi, którzy nie mają w roku akademickim nic lepszego do roboty i się uczą :P.
PrZeMeK Z.
A bo Wy to jesteście złote dzieci po prostu, no.
Ja tylko mówię, co słyszałem.
em
pff
zdałeś maturę lepiej ode mnie, ziom, to nie mów "wy".
managarm
Na mojej uczelni i tak wszystko zalezy od szczescia i humoru wykladowcy xD. A wrzesien, w wiekszosci przypadkow jest na wlasne zyczenie ;]
PrZeMeK Z.
QUOTE(em @ 03.09.2008 10:02)
pff
zdałeś maturę lepiej ode mnie, ziom, to nie mów "wy".
*

Taa, a Ciebie na maturze ominął polski smile.gif
em
makes no difference potem na studiach, srsly.
harolcia
Tak sobie przeglądam te tematy na prezentację z polskiego... I stwierdzam, że nic powalającego tam nie ma wink2.gif
Tzn. Jest kilka 'fajnych' i się chyba zdecydować nie mogę:
Duchy, sny, wizje... Określ, jaką pełnią funkcję w wybranych utworach literackich
Mitologiczne i baśniowe korzenie współczesnej literatury fantastycznej.
Świat jako teatr. Omów na podstawie wybranych utworów literackich.

Pierwszy dla mnie najprostszy, drugi przyjemny, trzeci ciekawy, ale trudny...
em
do trzeciego będzie milioooooooooooon opracowań i niebezpieczeństwo zarzutu, że nie wyczerpałaś tematu :P
harolcia
Właśnie wiem, dlatego aż na taką głęboką wodę to się nie rzucę. Z drugiej strony boję się, że jak wybiorę ten o literaturze fantastycznej, to komisja też zachwycona nie będzie blush.gif
Tajemnicza
Też właśnie przeglądałam i jakoś nic porywającego nie zauważyłam. Myślałam o Naturalizmie na przełomie XIX i XX w. w literaturze i sztuce. Też słyszałam, że fantastyka itp. cieszą się dużą popularnością, ale u uczniów. Nie u komisji tongue.gif
owczarnia
Co się dzieje jak się nie zda egzaminów gimnazjalnych kiss.gif?
em
nie da się nie zdać egzaminów gimnazjalnych, taka jest idea. od ich wyniku zależy tylko przyjęcie do liceum.
BlackOmen
QUOTE(harolcia @ 10.09.2008 21:27)
...Świat jako teatr. Omów na podstawie wybranych utworów literackich...
*

Ja wziąłem coś takiego jako temat na swojej maturze ustnej. Żadnego problemu z tym tematem nie było :}
Sumiko
ej zdałam na 3 rok. troche mnie to dziwi.
Eva
Moja przyszlosc w tym temacie jest jeszcze wysoce niepewna. (:tonie w notatkach z literary theory i historii anglii & usa:)
em
rozliczyli mi indeks, rozliczyli mi indeks! czarodziej.gif
MisieK
jedna osoba na 67 ma po 2 terminie zaliczone zajęcia z dr. G. czarodziej.gif
nie jestem nią ja niestety, dr. G. chyba nie lubi życia.
Child
siekiera strikes again?
MisieK
nie no. w końcu kiedyś nas przepuści. przecież ma limity od dziekana! czarodziej.gif
kate711
QUOTE(Sumiko @ 12.09.2008 23:52)
ej zdałam na 3 rok. troche mnie to dziwi.
*

Też już oficjalnie jestem na 3 roku. tongue.gif
Poprawka z morfologii i składni zdana. Nigdy więcej prof. D. czarodziej.gif
Eva
Ja sobie gladko dzis przebrnelam przez Irlandzki, alez bylam glupia ze sie tego w pore nie nauczylam.
Child
Nie ma zbója z algebry ;d

Jest z anala :F

swoją drogą - polibuda mnie zadziwia. pierwsza poprawka juz poza terminem sesji. a jak ktos uwali to co? szanowny panie doktorze dziekanie, prosze o przedluzenie przedluzenia sesji poprawkowej? xD
hazel
długi warunek ftw!
Eva
Ja moge miec tylko jeden, a dwa examy przede mna, obydwa srogi hardkor. Halp!

4.0 z Irlandzkiego, ou yeah czarodziej.gif
PrZeMeK Z.
A ja w obgryzaniu paznokci z nerwów dochodzę już do łokci. Kiedy ten %^@*#@ UJ wywiesi listy osób, które dostały miejsce w akademiku?
Wrr!

Eva, gratulacje!
GrimmY
QUOTE(Child @ 16.09.2008 20:23)
Nie ma zbója z algebry ;d

Jest z anala :F

swoją drogą - polibuda mnie zadziwia. pierwsza poprawka juz poza terminem sesji. a jak ktos uwali to co? szanowny panie doktorze dziekanie, prosze o przedluzenie przedluzenia sesji poprawkowej? xD
*

w paprykarzu na akademii rolniczej dobra znajoma zdaje właśnie egzaminy z sesji zimowej, zaznaczam że to będzie pierwszy termin (!), ponoć na prawie w toruniu też jest wesoło pod względem terminów. gademyt, żeby chociaż raz się u mnie z czymś spóźnili.
Eva
No dalej Katon, (hihi napisalam kation) piła w ręke i chlastaj ten temat!
asiatal
o kationach to Ty lepiej nic nie mów.
Mam na piątek masę definicji do wkucia
Eva
Na piatek to ja mam dwa egzaminy zaplanowane, wiec cicho sza.
asiatal
a jutro spr z fizy bua aha aha
BlackOmen
a ja do października mam luzy user posted image
Ludwisarz
Zapisalem sie dzis na poprawke matury z angielskiego.
Avadakedaver
ile miales %?
Child
you shall not speak then ;c

a fiza jest fajnaaa
Child
obrzydliwie duzo. a w kazdym razie z tego co pamietam wiecej niz ja [88% pisemnej, ustna przemilcze ;c]
Neonai
crucial! czarodziej.gif
Ludwisarz
Crucial, kochana.

A mialem chyba tylko 76 % z rozszerzonej pisemnej. Z ustnej tez rozsz. chyba mialem 100%.
Eva
Ja Cie rozumiem, dla mnie by to byla plama na zyciorysie edukacyjnym wink2.gif Dlatego musze poprawic historie wreszcie.
BlackOmen
QUOTE(Eva @ 18.09.2008 00:17)
Ja Cie rozumiem, dla mnie by to byla plama na zyciorysie edukacyjnym wink2.gif Dlatego musze poprawic historie wreszcie.
*

Jeszcze zacznij drugi kierunek studiów : P
Eva
A kusi mnie, hehe, wzornictwo.
em
Przemek, nie "%^@*#@ UJ" tylko "%^@*#@" polonistyka, mish miał listy w zeszłym tygodniu :P.
PrZeMeK Z.
I stand corrected.
abstrakcja
Boże , sami studenci...

A ten komentarz co miał znaczyć?
Przemek
Child
ze na magicznym same stare dupy siedza? :p
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.