Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Szkoła
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92
Eva
Haha, ciesz sie ze dyktuje w ogole.

Ja z wlasnej woli i inwencji potrafie w zeszycie od polskiego z jednej lekcji kilkanascie stron naplodzic.

A po to tyle o Mickiewiczu zebys potem nie musial googlowac jak ktos Cie zapyta kim byla Maryla xP
Zeti
To samo mam w podręczniku, i nie muszę tego przepisywać do zeszytu, ale polonistka, chyba się uparła, żeby wszystkie biografie przepisywać
em
ej, stary. jeszcze jedno złe słowo o Mickiewiczu, a oficjalnie będziesz na mojej czarnej liście.
Z samych Dziadów mam chyba jedną trzecią zeszytu do notatek (bo u nas nie ma tak słodko, że ktoś dyktuje). + cytaty. Że już o Tadeuszu nie wspomnę, albo o odeskich.

eta: miej to w głowie, nie w podręczniku.
Zeti
mam nadzieję, ze mam
nie widzę jednak sensu w przepisywaniu tego do zeszytu.
Ludwisarz
QUOTE(Eva @ 09.04.2007 19:28)

A po to tyle o Mickiewiczu zebys potem nie musial googlowac jak ktos Cie zapyta kim byla Maryla xP
*

jego dupcia?
Zeti
tak, ale nie całkiem jego
Eva
He, na jej obraz i podobienstwo, a raczej na obraz i podobienstwo jej przewieszonej sukienki, stworzyl Adas po czesci Zosienke tongue.gif Taka przynajmniej hipoteza krazy.
Luna Lovegood
QUOTE(avalanche @ 09.04.2007 12:49)
nie współczuj ;d taki wybrał sobie los
*

To nie współczuje biggrin.gif

QUOTE(emoticonka @ 09.04.2007 19:52)
ej, stary. jeszcze jedno złe słowo o Mickiewiczu, a oficjalnie będziesz na mojej czarnej liście.
Z samych Dziadów mam chyba jedną trzecią zeszytu do notatek (bo u nas nie ma tak słodko, że ktoś dyktuje). + cytaty. Że już o Tadeuszu nie wspomnę, albo o odeskich.

eta: miej to w głowie, nie w podręczniku.
*

Dziady były całkiem fajne.

Jeżeli każe wam to przepisywac (te notatki z ksiazki) zapewne uważa was za tępaków, którzy nie zaglądają do książek.
Zeti
Niepowinna. Czytam duzo. Nawet czasami podręczniki
Luna Lovegood
Wierze:) Ale podręczniki?W sumie zleży jakie;p a więc jakie?
Zeti
Geografia
Historia
rzadko polski
Sihaja
Wypożyczyłam sobie "Historię Francji". Czytam. Notuję. Intryguje, acz klocek jak cholera.
avalanche
chciałabym już wakacje do leżenia i pierdzenia w majestacie prawa...

bo mi się nudzi ;ddd uczyć mi się nie chce tych pierdół które mam na egzaminy. no dupa wołowa zupełna.
Pawelord2
dostałem pierwszą piątkę wink2.gif łza się zakręciła w oku. Pierwsza i mam wrażenie ze zarazem ostatnia wink2.gif
"...P..."
MisieK
ja ostatnio też, jak ja zmyję tą hańbę?;(
Eva
Musisz się, oczywiscie, zdezynfekować ;>
MisieK
Niech p będzie liczbą pierwszą i niech [G]=(p^k)*n, gdzie p nie dzieli n. Podgrupę P nazywamy p-podgrupą Sylową grupy G, jeśli P ma rząd p^k, tj. jeśli rząd podgrupy P jest największą potęgą p, dzielącą rząd grupy G.

a gdyby tak się zabić?
Child
desperujesz Misiek ;)
MisieK
dotrwasz do mechaniki to pogadamy synu Xd
Child
zobaczymy zobaczymy panie prawie-ężynier ;)
Avadakedaver
źli ludzie. więcej tu nie wchodzę bo się czuję głupi.
kto to jest ten cały Mackiewicz? ;p
vold
Ej ale Maryla chyba nie była jego panienką w końcu nie?
TimmY wiesz no Mickiewicz vs Słowacki to też pierwsza polska bitwa na wolno wink2.gif
Rysiek_Kowal
Mickiewicz był lepszy z kartki, a Słowacki na wolnym.
Zeti
Poeta poecie nie równy
Child
Słowacki wielkim poetą był!
Zeti
Właściwie też wolę Słowackiego
Sihaja
QUOTE(Rysiek_Kowal @ 12.04.2007 21:31)
Mickiewicz był lepszy z kartki, a Słowacki na wolnym.
*

A nie na odwrót? Mickiewicz ponoć umiał improwizować jak żaden.
Neonai
słuszna uwaga, mnie też tak mówiono. poza tym podobno słowacki był pedancik, a mickiewicz, z całym szacunkiem, śmierdział.
Rysiek_Kowal
mozliwe. ja tam ich nie wąchałem..
Neonai
no cóż, takie rzeczy też są w niektórych biografiach;p
Eva
Rozne glosy chodza, zalezy czy osoba opowiadajaca woli Mickiewicza czy Slowackiego ;> Jeden zwolennik Slowackiego twierdzil, ze ze spotkania na ktorym padly slowa o jezyku gietkim Mickiewicz wybiegl wzburzony rzuciwszy w kierunku Julka kilka niewybrednych epitetow.
Avadakedaver
ja mam wycieczkę do Krakał siti. jeszcze tam nie byłem. wtorek - piątek.
wybiera isę ktoś?

a takie głupie liceum na przeciwko mojej szkoły ma rekolekcje 16-18 kwietnia. WOOW.
Eva
Kurdesz, moja klasa przez 3 lata na wycieczce byla tylko raz. W Powidzu. Avada z wielkopolski to wiesz jak daleko Powidz od Gniezna.
Avadakedaver
powidz wiem, ale co to "gniezno"? xp

pociesz się tym, że przez całe 13 lat mojej edukacji, wycieczka, taka "mocna" (czyt. z noclegiem) to:
jedna noc w jakimś nieznanym miescie na W. kiedy miałem 8 lat i ten właśnie kraków. Mówię, że 13, bo nam wychowawczyni powiedziała "miała być wycieczka klasowa 2L a z drugiej L jedzie 7 osób (z 24) to już ze mną nigdzie nie jedziecie". głupia pinda, tak jakby to była uczniów wina.
A w policealnej szkole mimów to wątpię czy będziemy mieli wycieczki z noclegiem ;>
Eva
To bedziecie sobie urzadzac wycieczki, ze tak powiem, mimochodem dementi.gif

Chcesz wygryzc goscia od reklamy leku na przeziebienie? xP
Avadakedaver
nie, bo on ściemnia. udaje że mówi i ma brzydkie włosy. i twarz. Ja wystapię w reklamie... powiedzmy... Basi Ketoprom.
jako stolik.
Eva
A nie lepiej jako plecy?Na horyzoncie przeciez <masu masu masu> ...
Avadakedaver
w sumie taaa... zwłaszcza że Basia taka sekśi... chociaż perspektywa wchłaniania żelu do kości przez 15 godzin prób dziennie przez dwa tygodnie nieco mnie przytłacza.
Eva
Niewazne czy basia seksi czy nie, wazne ze ma raczki ktore masuja. Nie chcialabys zeby Cie ktos codziennie masowal?
Sihaja
E tam, kto by plecki nagrywał przez dwa tygodnie. Pół godzinki masażu i brykać do domu. Z Basią wink2.gif
Neonai
hihi...moja wychowawczyni ma na imię Basia...

w związku z czym przylgnął do niej "nick" Keto ;d
LilienSnape
jeee. uwielbiam chodzic w sobote do szkoly. przynajmniej nie marnuje tego dnia na jakies glupoty. ale poswiecam go edukacji. oł je.
Eva
Jeee uwielbiam nie chodzic do szkoly tongue.gif

Ach, cudowne warunki do nauki - siedze na tarasie, grzeje sie w sloneczku, na stoliku laptop i podrecznik. Mrr mrrr.
em
wrócilam z Warszawy. Nie lubię tego miasta tongue.gif.
a teraz czekają mnie intensywne trzy dni nadrabiania straconych trzech dni + wystawienie ocen + finał jakiegoś konkursu, o którym całkiem zapomniałam, że brałam udział oO. nuu-uuda.
Eva
Ja sie nie pojawiam w szkole. Jak sobie mysle ze musialabym napisac jeszcze sprawdzian z gegry i oddac jakis referat <tez z gegry> oraz zaliczyc przyslowia z laciny to mnie nieco skreca w jelitach :p
Zeti
już się weekend kończy sad.gif szkoda. Na szczęście jutro tylko 5 lekcji smile.gif
LilienSnape
nie no. rzygam już szkola. pogoda jak latem. tylko sie opalac. ale nie trza w szkole siedziec. lans bauns .
Zeti
I w dodatku na ostatnich dwóch lekcjach j. polski, a na podwórku inni będą grać w piłkę i siedzieć na ławkach. Ciekawa forma tortury
LilienSnape
jakos nie fascynuje mnie siedzenie na ławkach. ani gra w pilke z "ziomami" z podworka. zdecydowanie nie. a na jezyk polski nie narzekam. moge miec kilka godzin dziennie
Zeti
Z polskiego lubię tylko czytać książki cheess.gif Moim ulubionym przedmiotem jest geografia.
Bycie na podwórku, kiedy inni się uczą jest super. Niekoniecznie muszę grać w piłkę nożną, za czym osobiście nie przepadam, nie muszę też siedzieć na ławkach. Równie dobrze mogę wyciągać piłkę z rzeki, gdy wpadnie do wody cheess.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.